Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2015 13:17 - Истинската и фалшивата светлина у човека
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 853 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.02.2015 11:06


image

Истинската и фалшивата светлина у човека

Столетия наред жените раждали са чрез утробата, която живот и любов на душите давала е – кога с радост, кога с мъка неземна... Времената менят се и това също за раждането на живот се отнася. Нужно е душите да се пречистват и от кармични обвързаности да се освобождават, за да бъде истински свята връзката майка-дете!

Все още душите избират се една друга в това взаимоотношение-взаимодействие да влизат, по силата на необходимостите, историите помежду си да довършват. Път е това, а еволюцията напредва! Не чака и не пита кой докъде е стигнал в своята собствена такава! Всички сте в общото Цяло, но не равномерно и не в синхрон своята еволюция изживявате. Не всички ползвате собствената си воля и свободния си избор от тежки товари да се освобождавате. Така осатвате в матричното дъно на материалния земен живот. това закрепостява ви и крепостни прави ви, като залепени в своята собствена основа, от която не можете да помръднете и нагоре да полетите.

Говорите много, а малко вършите! Делата ви показват колко от вас разкрепостяват се и наистина разтоварени заблестявате в своята уникална, чиста, ярка светлина, за която толкова много говорите и към която устремени сте. Не само гооврете, но и действайте, творете! Навлезте навътре в душите си и притихналите рани излекувайте, като една по една ги осмислите, какво те са ви дали, на какво са ви научили, как тези поуки и житейски мъдрости в живота си да прилагате и пресъздавате!

Благодарете на болката и на страданието, за загубите и за травмите, че учители за вас били са и учили са ви, че ученици в тяхното училище били сте. Осъзнайте това и като отличници-победители го завършете! Дипломи  за житейска мъдрост получете и щастливи от там излезте! Простете за суровостта на изпитанията в учебния процес и от всичко негативно в себе си се освободете! То не ви е нужно с него напред да вървите! Простете и с любов раните си излекувайте, с любов към учителите си в живота се обърнете и истински я чувствайте, как целите ви облива и в нейната светлина се обгръщайте!

Тогава вече вие наистина в светлината се потапяте и в своята истинска свята същност се завръщате! Благославяйте с любов щедро всичко и всекиго! Това обратно към вас ще се връща и още по-сияйни ще ви прави Светлина в Светлината да греете и Любов в Любовта да излъчвате! Това е същинският процес на Просветлението – работата със самите себе си! Помнете, че това е Пътят, който следвате на Земята! Никой друг не може това вместо вас да направи. Отърсеет се от заблуди и вярвания, които в друга посока ви отправят и от същинския ви път отдалечават. Работете със себе си и творете, споделяйте!

Фалшивата светлина бързо угасва... Успех ви желая!

 

Ошвешт 16.01.2015г София













Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 566597
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031