Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2015 00:05 - РАБОТА СЪС СЕБЕ СИ – 50 СТАНОВИЩА
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 573 Коментари: 0 Гласове:
1



 РАБОТА СЪС СЕБЕ СИ – 50 СТАНОВИЩА

 image

29. СЕБЕПРЕРАЖДАЙ СЕ – Това е вид усещане, което е безусловна радост и възторг, които променят нагласата ви към себевъзприятието ви, към живота като цяло, към околния свят, към невидимото, което усещате, че го има, че е около вас, че сте потопени в него, също като бебе в майчината утроба. Постига се в процесите на себеизграждане, себепречистване, освобождаване от ненужното, което вече е изпълнило мисията си за вас, да е учител по Пътя ви напред и нагоре. Колкото по-надалеч и по-нависоко в развитието си стигате, толкова по-силно ще е това усещане във вас, с всичките си сетива ще го усещате, ще ликувате възторжени от удовлетворение, с радост и благодарност към себе си, че всичко, което сте правили, начинът ви на живот, вярата в себе си, в собствените възможности, подготвеност за стремленията в живота, отношението към душата и духа, към личността ви, са ви помагали да се изкачвате стъпало по стъпало по личната ви пирамида Живот, а на всяко стъпало усещането за обновление и растеж е себепрераждане!

* * *

30. СЕБЕОБНОВЯВАЙ СЕ – Това означава да следвате ритъма на Живота около вас, да сте в единомислие с промените, които ви заобикалят, да не изпадате в черногледство, песимизъм, ако

не успявате да се синхронизирате с общия колективен Процес на обновление, което научно-техническият прогрес, всемирните космични движения пораждат, обществото, околният свят налагат като начин и условия за живот. Личностното и духовно развитие ви водят в тази посока, а тя за всеки човек е различна, обвързана с личната програма Живот. Полагайте с желание и радост усилия да се себеобновявате! Така ще имате много по-големи възможности да усещате ритъма и пулса на живота, да се чувствате жизнени, енергични, разбирани в общуването с всички възрастови групи в социалното ви обкръжени, с близки, роднини, приятели, колеги. Обновлението е в житейската философия и мироглед, във възприятията за промените, на които сте свидетели, как се случват с вас и край вас, в общуването с малките деца, които влизате в приемственост между поколенията. Себеобновлението ви носи жизнерадост! Усещайте го!

 

Галя Йосифова 
Консултант по психология / Персонален Коуч
e-mail: 
gacreco@hotmail.com
www.galacreativeconsulting.com 
фейсбук - Galja Josifova



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 572957
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930