Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2016 16:22 - За автохипнозата и участието в групови сеанси регресивна хипноза
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 547 Коментари: 0 Гласове:
1



   За автохипнозата и участието в групови сеанси регресивна хипноза  

 image

Навлизането на духа във безвремието по време на регресивна хипноза е неочакван момент, който не може да бъде предвиден нито от водещия, нито от човека/хората в сеанса, затова е много важно да знаете, че подхождате ли към регресивна хипноза, е нужно до вас да има опитен водещ, поемащ отговорността, знаещ как да овладява ситуации, в които човекът навлиза, когато те са свързани със страх, с насилие, с травма, с неприятна изненада за неговите емоционална-чувствена-нервна система и психика.

 

Лекомислено е да се навлиза самостоятелно в автохипноза чрез интернет, защото ако човекът не е наясно къде ще го отведе духът му, в каква картина от неговото минало ще го въведе, без да е подготвен за това, ще попадне в ситуация на припомнено, събудено минало, за което не е подготвен сам наново да премине през него, не е в състояние да го преработи, защото сам няма как да ръководи себе си в сеанса, да владее процеса. Това ще обърка още повече душевното му състояние, може да доведе до депресии, страхове в общуванията и в околния свят.

 

Същото важи и за участието в групови регресивни хипнози. Ако човек се замисли, какво сам си причинява, никога не би предприел стъпки, за които после да съжалява. По време на групова регресивна хипноза духът на всички участващи навлиза във безвремието, където всяка входна точка в минал живот може да смеси изживяванията на всекиго с всекиго, т.е. там, където минало, настояще, бъдеще няма, всичко е едно единно информационно поле, в което участващите в груповата регресивна хипноза се срещат. Всеки може да прилепи към своя дух информация, която не се отнася до него самия, да не знае какво да прави с тази неочкавано-неподготвено възприета чужда опитност. Тя може да е с негативен или с позитивен информационен-енергиен заряд-характер.

 

Провокирам ви да помислете над това: Ако в групова регресивна хипноза някой от участващите навлезе веднага в зловеща ситуация, в среща със смъртта, с тежко за преодоляване травмиращо преживяване, оказало се не по силите му сам да премине през него, какво бихте прилепили вие към своя дух в тази картина като участник в общия сеанс, след като всички са навлезли с духа си във безвремието и никой няма яснота за това, къде ще се озове, какво ще последва, какъв спомен ще събуди, какво ще изживее, в какви срещи ще навлезе, кого ще срещне, как ще се чувствате, как ще се справите емоционално с тази неочаквана за вас ситуация? Осъзнавате ли, че тя ще има влияние върху вас в реалния живот?

 

Всеки носи отговорност за делата си, но когато сте участници в група, ставате солидарно отговорни за случващото се и за последствията. Душата възприема това като допълнителна обремененост, която не е предвидила по Програма-Живот да й се случва, да преминава през нея. Не бъдете любопитни, подхождайте отговорно към себе си, защото каквото сами си причините, няма кой друг да ви го причини. Следствията стават ваша отговорност.

 

Ползвайте метода регресивна хипноза като Полет на духа във безвремието, в пътуване назад към вашето минало, а не водени от любопитство. То не се толерира. Духът ви е умен, мъдър и знае какво да ви покаже, къде да ви отведе, колко информация осъзнато да поемете, което има отношение към конкретния момент от настоящия ви живот, за да ви подпомага със събудените от миналото ви спомени-изживявания, които душата ви е включила като пренос за настоящия живот като задачи и важни проблеми-уроци за вас, за разрешаване-усвояване.

 

Подбирайте внимателно водещия сеанса регресивна хипноза. Доверието е основата, на която стъпвате заедно с него, защото това е отговорен процес, и за двамата, не е безобидно начинание! Мислете за причинно-следствените резултатности от сеанса! Бъдете отговорни към себе си себевглъбяващи се любознателни пътуващи назад в миналото на своята духовна енергийна същност!

 

Галя Йосифова 
Консултант по психология / Персонален Коуч
Поведенчески анализатор – Взаимоотношения

Житейски и личностни проблеми 
Психологическа диагностика на заболяванията 
Регресивна хипноза / Полет на духа 
Енергийно-лечебна хипнотерапия
e-mail: 
gacreco@hotmail.com
www.galacreativeconsulting.com 
фейсбук - Galja Josifova



 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 571536
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930