Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2016 17:32 - За жените – 30 становища - 10
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 793 Коментари: 0 Гласове:
1



 За жените - 30 становища

image

10. За жените отдадени на духовното си развитие и личностно израстване 

Това е тема, която интересува голяма част от жените, осъзнали за себе си, че в живота не само материалното, видимото, зримото, е достатъчно, за да се постига удовлетворение от изявите в него. Личността е обвързана с нуждите на духа и душата, защото те чрез материята проявяват своите таланти, умения, знания, способности, показват пътя и посоката на развитие, израстване, еволюиране.

Мили жени, вие, които усещате-осъзнавате за себе си, че да се развивате осъзнато в духовен и в личностен план за вас е толкова важно и необходимо, както и всичко останало, с което материалният живот ви ангажира. Може много хора около вас (близки, роднини, социален кръг) да не разбират вашите потребности, да не ви подкрепят в тази насока. Дори да ви потискат, спират, не се ограничавайте, не се стопирайте заради мнението и вижданията им! Следвайте своя път, вслушвайте се в гласа на душата си, вярвайте в силата и мъдростта на духа си! Затова сте в ново превъплъщение на Земята, в ролята на жената, която сте, следвате Програмата Живот, с която душата ви ви е призовала, да учите в практическото училище дуалността, да преминавате добро-недобро, през падение-възход, през радост-болка, страдание-щастие и т.н. В каквито и периоди да се озовавате в живота си, не спирайте да търсите себе си, да осъзнавате всичко случващо се, да се пречиствате от вече остарели мироглед и житейска философия, които ви задържат на едно място, да вървите напред, обновявайки себе си цялостно. Път е! Бъдете себе си, не се отказвайте само защото някой край вас не желае това, към което вие устремени.

Като Консултант по психология/Персонален коуч (личен водач/ментор) работя основно с жени, на възраст между 25-50 години. В не малко случаи  темата за личностното и духовно развитие, е водеща в работата ми с тях, защото по един или друг начин тя засяга взаимоотношенията и взаимовръзките с близките (родители, семейство, деца, приятели, социален, приятелски кръг). Имаше случаи, в които жените са били насилствено водени от близките на психиатър, приемали са антидепресанти, поставяни са им диагнози (биполярно разстройство, шизофрения, хистерия), за да приглушат проявите, с които те показват, че са различни от околните, че желаят да следват своя личен път, да не са в коловоза на матричния общовъзприет обществен модел. Осмеляването, себеотстояването, себедоказването, дръзновението са трудни, но не невъзможни за такива жени.

Мили жени, вие, които се усещате неразбирани, подчинявани, самотни в своя личен свят, важно е да не се отчайвате, предавате, пренебрегвате нуждата си от духовно и личностно развитие. Не позволявайте духът ви да бъде сломен, душата ранима от неразбирането, в което живеете. Има много варианти на действия, които да ви подпомагат да се случва това, което на вас ви е нужно. Търсете, следвайте вътрешния си глас, намирайте хора, информация, пътища, на които можете да се доверите и дерзайте! Трудно може да е, но не е невъзможно! Отстоявайте себе си!

следва продължение...

Галя Йосифова 
Консултант по психология / Персонален Коуч
Поведенчески анализатор – Взаимоотношения

Житейски и личностни проблеми 
Психологическа диагностика на заболяванията 
Регресивна хипноза / Полет на духа 
Енергийно-лечебна хипнотерапия

e-mail: gacreco@hotmail.com
www.galacreativeconsulting.com 
www.moyatjivot.com
фейсбук - Galja Josifova



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 572136
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930