Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2016 15:15 - ЖИВОТЪТ НА ЗЕМЯТА СЕ ПРОМЕНЯ И НИ ПОДКАНВА ДА СТАНЕМ ПО-ДОБРИ
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1821 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЖИВОТЪТ НА ЗЕМЯТА СЕ ПРОМЕНЯ И НИ ПОДКАНВА ДА СТАНЕМ ПО-ДОБРИ

image
http://shirinan.com/citati/kniga-5/304-jivotut-na-zemqta-se-promenq-i-ni-podkanva-da-budem-dobri

Нека сега обрисуваме пътя на промяната в няколко кратки стъпки, които ако следвате, неизменно ще ви отведат до новото, което предстои.

Първа стъпка: Осъзнайте случващото се на земята и важността да се подготвите за тази промяна. Отделете колкото е нужно време да разсъждавате над написаното в тази книга, докато не почувствате със сърцето си порив да направите тази промяна част от живота си. Когато се почувствате готови, заявете гласно и негласно пред земята и вселената, и най-вече пред себе си, че желаете да промените живота си към по-добро. Казано е: "Поискайте и ще ви се даде" и бъдете подготвени за това което ще получите.

Втора стъпка: Подгответе се да ви е трудно. Няма как да се освободите от старото, ако преди това то не изплува на повърхността, преживявайки го отново, за да е в състояние да прегори в огъня на любовта, с която ще го обгърнете, използвайки силата на прошката, благодарността и любовта. Бъдете готови да ви е трудно. Никой не е казал, че този път е лесен, но определено си струва да се извърви, защото той ще ви отведе на едно много по-хармонично и светло място, за което копнее сърцето на всеки един от нас.

Трета стъпка: Погрижете се да си осигурите нужната енергия, защото процесът на прегаряне, освобождение и изцеление коства много енергия. Нужно е да си изградите навици, които да ви зареждат с енергия, за да сте в състояние да издържите на процесите, в които ще навлезете. Без нужното количество енергия няма да издържите и така може много лесно да се откажете по този път да вървите. За да осветите и най-тъмните кътчета вътре в себе си, се нуждаете от светлина. Погрижите ли се да я имате, тогава пътят ще ви се стори много по-лек за вървене. В противен случай всяка трудност може да ви коства много време и усилия от неспособността да се справите с нея.

Четвърта стъпка: Наблюдавайте и осъзнавайте какво се случва с вас. Веднъж поели по пътя на промяната, много напътствия по него ще срещате, но за да ги забелязвате и следвате, е нужно вие самите да ги търсите. Научете се да разчитате знаците, които са навсякъде около вас и така ще ви е много по-лесно по пътя да вървите. Те ще са като мантинела по вашия път, която ще ви предпазва от него да излезете, предупреждавайки ви за остри завои и опасности. В огромна помощ ще са ви те, не ги пренебрегвайте.

Пета стъпка: Погрижете се за своята вътрешна и външна чистота. Освободете се от всички навици, които осъзнавате, че не ви помагат, а точно обратното, подържат вашето ниско честотно вибрационно излъчване. Опитайте се да се доближавате все повече до природата, търсете контакт с нея. Тя ще ви помага по време на целия път. Прочистете както физическото, така и енергийните си тела. Ако съумеете да синхронизирате процеса на прочистване на физическо и енергийно ниво, така, че те да вървят успоредно, тогава много бързо по пътя ще напредвате.

Шеста стъпка: Колкото повече, толкова повече. Разнообразявайте практиките, които използвате, защото когато правите само едно и също нещо се получава нещо като емоционално насищане и така вие не го правите със същото желание и страст, както сте го правили в началото. Нужно е всичко, което правите, да го правите с желание и любов. В противен случай то обезсилва своето въздействие върху вас. Използвайте многобройните практики, които ще откриете в тази и другите мои книги. Те са вашият билет за новото, което предстои.

Седма стъпка: Никога не се отказвайте. Който се отказва, никога не постига целта си. Някои товари са трупани в продължение на много животи и тежат много. За да се освободят изцяло те имат нужда наистина от много енергия. Ако процесът на прегаряне не се случва с темпото, което на вас ви се иска, не се отчайвайте, а продължете със силна вяра и упование в това, което правите. Само душата знае какво облекчение и щастие изпитва всеки път, когато се освободи от товар, който е носила дълго време със себе си.

Осма Стъпка: Бъдете готови, докато вървите по този път, да промените корено своите възгледи за живота. Колкото повече напредвате, толкова повече вашето съзнание ще се разширява. Ще поглеждате на живота все по-отвисоко, ще придобивате все по-различен от досегашния смисъл, който сте влагали в него. Подгответе се за голяма промяна, която ще промени коренно живота ви, филтрирайки вашето обкръжение, начина ви на хранене, начинът, по който гледате на останалите живи същества, природата и всичко, което ви заобикаля. Колкото повече напредвате, толкова повече мъглата пред вас ще се разсейва. Ще проглеждате за много неща, които досега сякаш са били през цялото време пред вас, но нещо не ви е достигало да ги забележите.

За всичко това ще ви помагат упражненията и техниките, които ще прочетете в следващите глави от книгата.

ПРОДЪЛЖАВА В КНИГАТА: "ПОДГОТВИ СЕ - за новото време, в което човечеството навлиза" 



Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Май шансът да станем по-добри е 0,0012
31.05.2019 07:18
Има такава "формула" в Библията, че ще бъдат спасени "един на хиляда и двама на десет хиляди". Каквото да значи това. Но днешният човек живее много повече в МЕДИЙНАТА среда, отколкото в реалната. А медийната среда не внушава доброта, а напротив. И децата взеха често да побесняват, пази Боже.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 571584
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930