Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2016 12:43 - Основни уроци усвояване във всеки един живот на Земята - 64
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 753 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Основни уроци усвояване във всеки един живот на Земята 

image

64. урокът за кражбата, разностранно, от някого, на нещо, двупосочно 

Всеки човек в живота преминава през житейски ситуации, в които, волно или неволно, осъзнато или неосъзнато допуска някой да си вземе нещо от него, без да го е питал, без позволение, скрито, тайно, подмолно, агресивно, целенасочено дори, умишлено, което е вид кражба, от всякакъв характер (пари, материални блага, интелектуална собственост, плагиатство, имущество, приятел, любим, деца, роднини, бизнес, живот, други).

В материалния свят на Земята, искаме или не, сме собственици – на живота си, на делата си, на тялото си, на пари и материални блага, на дом, роднини, влизаме във взаимоотношения, в които обвързаността с притежанието поражда много и разнообразни причинно-следствени резултатности, които натрупваме в процеса на живота, пренасяме като негативен товар в следващи животи, имаме включени такива от миналото в настоящето, като база, на която стъпваме, за да усвояваме този урок и всички други уроци обвързани с него.

Двупосочността съществува в този урок, защото не само от нас си присвояват, но и ние по някакъв не/осъзнат начин допускаме не/волно това да се случва. Колкото и честно, коректно, добронамерено да живее човек, в стремеж да се самосъхранява, да не навлиза по някаква причина в територията на другиго, то се случва, защото кармичните взаимоотношения-взаимовръзки го налагат, заради пренос на недовършени истории в минали животи, в които също е имало такъв двустранен процес.

Когато човек осъзнае-осмисли-анализира събитията в живота си би разбрал събитията, през които е преминал във вече изживяната част на живота, в които е бил ограбван по различни начини, от различни хора. Бумерангът винаги връща към извършителя стореното.

Дали ще е в настоящия живот или ще се пренесе в следващ живот, е въпрос на необходимост на душата и на условията-факторите-събитийностите в околния свят, влияещи на случванията.

Не обвинявайте, не изпитвайте чувство за вина, за мъст, а осъзнавайте! Учете съвестно този урок! Има го във всеки нов живот, докато душата напълно го утвърди и освободи от всички натрупвани негативи през животите. 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 571482
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930