Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2016 12:23 - Коледен ден - послание до хората
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 838 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Коледен ден - послание до хората

image

- Мили Исусе, във връзка с Теб желая да вляза, в разговор, в диалог, за живота и за хората, мъдрост от Теб да поема, на хората да я предам, които за това готови са – да я приемат, да повярват и възприемат като помощ-подкрепа за себе си и Пътя си в Живота. За първи път тази молба към Теб отправям и благодарна ще съм да се получи. Благодаря Ти, ако приемаш, че достойна съм това да се случи.

- Писания много на Земята с моето име има, което разпространява се по начини различни, до различни хора, които словото мое търсят, като пора-подкрепа за своята вяра, която уверена или не, в душите си носят. Не-малко хора връзката с мен търсят, вярата си да укрепят, колебанията си да преодолеят, по-уверени себе си да усещат, дръзновени смели крачки напред да осъществяват.

За чудеса слушам, че всеки стреми се в живота му да има. За тях подкрепата моя търсят, увереност да придобият. Чудесата са делата ваши, с вашите опитност, мъдрост, знания, упование, с вярата в себе си успехи да постигате. Чудесата не са подарък свисше, както много си мислят. Те са резултат от вяра, подготвеност, търпение, последователност, безотказност, добро слово, привличане и излъчване на позитивна енергия, която всичко това в едно замесва и пътя към успешната реализация озарява, които човекът следва. Това чудо той нарича, но вие за него творци сте!

Не се пренебрегвайте и омаловажавайте, сякаш някой друг нещата за вас прави! Вие самите творци сте, от Отеца сътворени. От Него творчески заряд сте получили, чрез него себе си да реализирате и с вярата в Него да се себеосъществявате. Аз пример ви бях, как това случва се. Учих ви на Любов, Чистота, Доброта, Добронамереност, Простота, в Живота с Отеца в едно цяло да хармонирате, в пулса Негов да се сливате, в енергиен обмен с Него да сте.

Не всеки от вас го разбира и мисли си, че сила висша живота ви управлява. Светлина ви подавам, с Любов в себе си надълбоко да се вглеждате, да се обичате, с Любов и Благост към ближните да се отнасяте, Добро да правите и Добрини в ответност да получавате. Изопачено е словото мое още преди хилядолетия, от което много хора са се повлияли и Пътя на развитието си объркали, сляпо повярвали в изопачената истина за Първичната Светлина и Любов. Точно такива хора в чудесата вярват или скептично отхвърлят, в не-вяра и в не-любов себе си обвили, всичко под съмнение поставящи.

Светлина и Любов, творчески ентусиазъм, Дръзновение и Упование в делата ви нека да има. За тях ви благославям, към успехи и благополучие, просперитет и благоденствие да ви водят, към изсветляване и прозрачна чистота за душите ви. Тези, които го могат, водачи за другите ще са. В живота на всекиго мога да бъда, ако ме призове, душата с Любов и Благост да озарявам, стига Вярата в него да е желана и силна. Вярвайте и се учете! Дледвайте Пътя си и Отеца Създател помнете, че живее във всекиго от вас!

- Благодаря Ти сърдечно, мили Исусе, за словото Твое, което на мен предаваш. Благодаря Ти за всичко, с което на мен помагаш и на хората чрез мен. Поклон пред Теб! Амин.

София

25.12.2016г

18ч




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 571110
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930