Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2017 13:07 - За силата на вярата, на надеждата, за ролята на физическото тяло, за влиянието и въздействието на мислите на хората към другите
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2344 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 За силата на вярата, на надеждата,
на упованието, на дръзновението, на отстояването,
за ролята на физическото тяло,
за влиянието и въздействието на мислите на хората към другите


image

Пиша този материал с много любов към една душа, с която бях до последния й дъх в молитва за подкрепа, вярата и желанието й да я има още в Живота, да получат подкрепа свисше и чудесата да се случват за нея.

Появих се в живота й на 26.02.2017г. С нея се видях за последно на 20.05.2017г. В тези 83 дни общуване с нея тя изгради силен енергиен мост, мисловно-телепатична връзка с мен, независимо дали бяхме физически заедно или на разстояние. Нощем се събуждах и говорех на тази душа, молех се за нея, подавах й енергиен заряд в помощ и подкрепа, да устоява на процесите, през които преминаваше.

Болките във физическото тяло бяха много силни, плачеше. В тялото на мъжа, който беше, е преживяла много страдания в живота си, от всякакъв характер, започвайки от детството си, в което натрупала много негативна обремененост в цялостната си клетъчна памет. Плачеше с горещи сълзи, с много силна душевна болка, когато говореше как са се отнасяли майка му и баща му към него в детските му години, за липсата на любов и прегръдки, за липсата на храната-Любов, с която да расте и навлиза в живота.

В израстването си развил способностите, които душата му заложила в Програмата-Живот, да ползва и надгражда. Имал е щастливи мигове, запомнящи се събития, но и много трудности, много болка (физическа и душевна), която поставяла на изпитание издръжливостта му, всячески - и в земно-материален, и в духовно-енергиен аспект. Бил няколко пъти в критични ситуации, между живота и смъртта. Разказваше ми през какво е преминал, как е устоявал на предизвикателствата, които успял да преодолее и да го има в Живота.

Срещнал Любовта в лицето на жената, с която били щастливи заедно, която бе до него до последния му дъх, молейки го да остане още в Живота, да не си отива. С всеотдайната си безгранична любов към него тя самоотвержено понасяше всичко, невъзможното правеше възможно, само и само той да се пребори с отслабващото физическо тяло. Подпомагах го, с всичко, което мога, знам, умея – и до него, и от разстояние.

В тези 83 дни душата ми живя заедно с неговата, и денем, и нощем. Той ми вярваше, имаше ми доверие, че заедно ще успеем. Много малко бяха хората, които безрезервно вярвахме и подпомагахме духа и душата му с позитивна енергия, че ще се справи, че ще премине успешно пречистващите процеси на физическото тяло и на организма. И той го вярваше. Много силно вярваше! До последно вярваше! И искаше да го има още в Живота!

Много хора са го били отписали в мислите си и във вярванията си, докато той полагаше усилия да превъзмогне трудностите. Повечето хора не знаят колко силно повлияват с мислите и вярванията си към някого върху неговата енергетика, още повече, когато този човек се намира в такъв процес, в който се нуждае от подкрепа и от позитивно мислене, от вяра и от искрени благопожелания за успех, въпреки всичко и въпреки всички, колкото и невъзможно и безнадеждно да изглежда на пръв поглед ситуацията. Това въздейства негативно на борещата се душа, отнема от жизнената й енергия, отслабва я.

Всичко е енергия (мислите, думите, отношението, поведението, делата) и въздейства като стрела (с цел и посока) към човека, към когото са отправени. Когато са позитивни, искрени, чистосърдечни, те подпомагат душата, укрепват жизнената й енергия и вярата, че ще се справи, колкто и усилия да й струва това. Когато са негативни, лишени от вяра и добросърдечност, те въздействат на жизнената енергия, отслабват я.

Съзнанието на хората на този етап от живота не е достигнало това ниво на осъзнатост за въздействоето на енергийните потоци, които един към друг излъчваме и си въздействаме взаимно един на друг чрез тях, а те водят до причинно-следствени резултатности, когато са с негативен знак, които като товар-бреме натрупваме в клетъчната си памет и така създаваме предпоставки за заболявания, за болки, за неуспехи, за провали, които като кармична обремененост пренасяме за следващи животи, за продължение и задача за зануляване с позитивен развой на взаимоотношенията и взаимовръзките.

Това повлия на тази душа, която си отиде от Живота, а силно искаше да остане още и да извършва дела, с които да е полезен за хората, с примера си и с делата си за тях. Тялото и организмът му не го подкрепиха.

Жена му ми се обади по телефона с молба да го подкрепя с енергия и молитви, защото вече едва диша. Силна усещах връзката си с него в този момент. Молих се, на глас, и писах. Треперех от превъзбуда на емоционално-чувствената ми система. Затворих очи и продължих молитвата си наум.

Имам силно развито ясновиждане. Видях много ярки картини. Първата, кяото се появи, беше вода огряна от слънчевите лъчи, които плуваха във вълните на водата, сякаш танцуваха. След това тя се смени с друга картина, в кяото на синия небосвод видях как голямо ято ангели летяха от ляво на дясно в зрителното ми поле. Знаех, че отиват при душата и силно се молех да го подкрепят с енергията си, да му поногнат да поеме нова свежа глътка въздух, да остане в живота.

Тази картина се смени със сив екран, като на развален телевизор, с преминаващи мигащи черти по него. После изведнъж стана тъмно, за няколко секунди. На този черен фон се появиха много математически формули. Вървяха отдолу нагоре, сякаш невидима енергия ги пишеше. След това се появи много хубава мека ярко зелена светлина, оформена в тунел. Усещах благост и лекота, спокойствие. Тя премина в златна светлина. Постоя, после избледня и картините изчезнаха.

В този момент ми се обадиха по телефона, че душата си е отишла от тялото. Заболя ме. Много. Усещах как душата ми плаче за тази душа, която много силно вярваше и дерзаеше да я има още в живота, но физическото тяло нямаше тази сила да се пребори, да навлезе в процесите на възраждане и обновление. Тази душа сподели с мен напускането на тялото и Живота в него – какво се случва в тези последни мигове - на преминаване от земно-материалния живот към вечния – духовно-енергийния. Благодаря й сърдечно за тази споделеност и съпричастност!

Мили хора, пиша тази статия в памет на тази душа (която много силно дерза да успее да бъде пример за другите, да ги подпомага с примера си – как успява да се пречисти и възроди) и с призив към вас: Променяйте се! Приемайте процесите на осъзнаване и осмисляне на присъствието ни на Земята, защо сме тук, за какво сме призвани да ни има в човешко превъплъщение-роля и че всичко е важно!

Важно е как мислим – за себе си и за другие, как говорим, какви думи ползваме в изказа си, как се отнасяме един към друг и към себе си лично, как се отзоваваме в помощ и подкрепа според възможностите си, но - искрено и чистосърдечно, с вяра и упование! Животът е кратък, твърде кратък, за да го пилеем в думи-мисли-дела с негативен знак.

Мислете и говорете с добро! Правете добро! Живейте с Любов – искрена, чиста, безмерна, всеотдайна – към другите и към себе си! Грижете се за тялото си и за душата си едновременно! Всичко е важно! Всичко има значение!

Галя Йосифова

21.05.2017г

София

 

 




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. erato7 - Благодаря за споделянето на доб...
21.05.2017 15:23
Благодаря за споделянето на доброто ти сърце, Галя!
цитирай
2. erato7 - Мир и светлина по пътя на тази душа!
21.05.2017 15:24
Мир и светлина по пътя на тази душа!
цитирай
3. paralelno - Благодаря!
21.05.2017 15:28
Благодаря за изразената доброта и разбиране. Много силно желая хората да се замислят за темите, които повдигам в тази статия и да внасят промени в живота си и и в себе си самите.
цитирай
4. krumbelosvet - Бог и Норберт Винер
22.05.2017 09:17
Темата "Бог и Норберт Винер" е почти безкрайна, което си е чудо за един човешки живот. Според мен Винер има роля в науката и в БИТИЕТО, превъзхождаща постиженията на колосите Нютон и Айнщайн.
Тук ще отбележа САМО ЕДНА негова мисъл. Цитирам по памет. "Пасажери на търпящата крушение планета, ние сме длъжни да продължаваме да правим колкото е възможно повече добро." Но за тоя човек и учен днес почти не се говори, защото създадената от него наука е главната управляваща сила в днешната световна война (той го е предвиждал) и науката му е засекретена, и ученият покрай нея.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 566698
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031