Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2018 06:00 - 10 ЗЛАТНИ ПРАВИЛА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВИБРАЦИИТЕ
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 987 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

10 ЗЛАТНИ ПРАВИЛА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВИБРАЦИИТЕ

 Увеличавайки вибрациите си, можете да постигнете в живота си всичко, което пожелаете. Човек със слаба вибрация е уязвим, трудно може да постигне нещо. Той живее с постоянното чувство на неудовлетворение и разочарование. Ако сте достатъчно смели, да промените начина си на живот, да го промените към по-добро, ще е нужно да възприемете и следвате 10 златни правила, с помощта на които бихте могли да повишите собствената си енергия.

1. Контролирайте мислите си!

Нашите ежедневни мисли създават нашата реалност. Не е нужно да проследявате всяка мисъл, която идва в ума ви. Това би могло да ви подлуди. Необходимо е просто да приемете да се откажете от негативните мисли. Отначало това изглежда невъзможно, но с течение на времето ще осъзнаете, че не е толкова трудно. Научете разума си да филтрира собствените ви мисли. Научете се да виждате не проблема, а начините за разрешаването му. Колкото повече мислите за хубави неща, толкова повече повишавате вибрациите си.

2. Говорете само за това, което искате!

Много често хората с проблеми в личния си живот, виждайки влюбена двойка, казват нещо от рода на: "Виж как на другите им върви, а на мен не!" Стоп! С такива мисли направите нещата за вас още по-тежки. Така намалявате собствената си вибрация. Следващият път, когато видите влюбена двойка, си кажете: "Много се радвам за тази двойка. Сигурен съм, че съвсем скоро и аз ще срещна съдбата си". Подобни мисли можете да изказвате и за парите. Не си струва да разказвате на всичките си приятели за проблемите, които имате, от финансова гледна точка. Говорейки така вие влошавате още повече и без това тази трудна ситуация. Научете се да говорите за благополучие, любов, щастие, пари... Спрете да говорите на всички за неуспехите си!

3. Подберете за себе си социален кръг!

Полагайте услилия да не общувате с песимистични и негативно настроени хора. По правило тази категория хора имат много ниска вибрация. Това може само да ви навреди.

4. Спрете поне временно да мислите и въобще да разсъждавате!

Най-добре е да правите това някъде сред природата или на друго на отделно тихо място, далеч  от града. Концентрирайте вниманието си върху тишината и спокойствието. Това е най-добрият начин да изчистите ума си и да увеличите собствената си вибрация. Ако сте много зает човек и не можете да си позволите да си починете в близко бъдеще, слушайте спокойна отпускаща музика.

5. Общувайте с хора имащи подобни на вашите мисли, със съмишленици (себеподобни)!

Прекарвайте повече време с хора, които споделят вашите интереси и хобита. Например, ако решите да станете писател, регистрирайте в някой литературен кръг. Вярвайте, че така не само ще подобрите собствените си умения, но и значително ще увеличите вибрациите си. Научно доказано е, че общуването със съмишленици удължава живота средно с 5 години.    

6. Давайте от себе си на другите колкото се може повече!

Това би могло да бъде всичко: пари, време или просто нещо, което отдавна сте спрели да ползвате. В замяна получавате поне два пъти повече. Помагайте на другите и другите ще помагат на вас.

7. Отнасяйте се към другите хора така, както бихте искали те да се отнасят към вас!

Преди да се ядосате или обидите на някого, помислете дали това си заслужава. Има моменти, когато е по-добре и по-лесно да простите. Колкото по-леко и по-добре се отнасяте към другите, толкова повече добри хора ще срещате в живота си.

8. Полагайте усилия да гледате по-рядко телевизия!

Проблемът е в това, че телевизията все повече се превръща в източник на отрицателна продукция. Колкото повече слушате, гледате предавания за болка, насилие, бедност, толкова повече намалявате собствената ви вибрация. Вашият подсъзнателен ум привиква с негативните мисли и започва да ги привлича като магнит в живота ви.

9. Помнете оптимизма!

Това може да се окаже най-трудното нещо за вас, да останете позитивни, когато всичко наоколо се руши и нищо не се получава, но дори парадоксално да звучи, в точно такива моменти е необходимо да сте позитивно настроени. Когато се смеете и с лекота се отнасяте към ситуацията, вашите вибрации се увеличават неимоверно много, а колкото по-висока е вибрацията ви, толкова по-бързо проблемите си отиват. Положителните мисли привличат добри и приятни хора, а приятната комуникация е обещание за добро настроение.

10. Настроението!

Това е най-важното правило, което ще ви помогне винаги да поддържате собствената си вибрация на високо ниво. Настроението ви е отражение на миналите ви мисли. Спрете и започнете да мислите за хубави неща, съзнателно променете настроението си. Колкото по-добре се чувствате, толкова по-интересен и по-щастлив живот се отваря пред вас.

Източник - Эзотерика. Живое Знание Превод от руски език: Галя Йосифова https://naturalworld.guru/article_10-pravil-dlya-povisheniya-svoih-vibraciy.htm



Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Как
28.06.2018 07:46
Как да съчетаем личното усъвършенстване, с бясната АГРЕСИЯ на глобализма, който очевидно УНИЩОЖАВА европеидната раса? Може ли и добре ли е да се игнорира тая агресия? И ако е добре, ЗА КОГО е дабре?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 573947
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930