Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2018 06:00 - Регресия – Духът е изследовател на историята и еволюцията на човечеството
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1587 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Регресия – Духът е изследовател на историята и еволюцията на човечеството – с водещ Галя Йосифова

https://www.youtube.com/watch?v=hEtw_3aOeWo&list=PLRYkAa71dBZCtPZM-QH9E6YTdQuaMM6EQ&index=40

Духът на напреднали в развитието си духовни енергийни същности избира в сеанс Полет на духа да предостави не толкова личностна информация (подбрана извадка от нейното лично общо информационно поле, касаеща настоящия живот), а да даде възможност на човека да осъзнае какво ниво на духовна еволюция е достигнал, какви са приоритетите в живота на Земята, какво е важно да си спомни и ползва в настоящия живот от опитността и мъдростта, които носи със себе си, важни за изпълнението на мисията на Земята, тук и сега. Жената в този сеанс изживя много такива моменти, които й дадоха отговор на много въпроси, които сама не могла така дълбоко осъзнато да осмисли и възприеме, а те помагат много в процеса на извисяване към по-високи нива на еволюция – прогрес – възход на духовната й същност.

Галя Йосифова

Консултант по психология/Персонален коуч

е-майл: gacreco@hotmail.com

https://galjajosifova.com/






Гласувай:
4



1. oia - Всеки настоящ живот на индивида е ...
02.09.2018 08:11
Всеки настоящ живот на индивида е задача, която той трябва да реши.
Въпроса е --Защо чрез регресивната хипноза се поднася готовия отговор, и какво означава това ?? Това означава, че съвсем съзнателно се помага на индивида да стигне до отговора--без да мине през определените обстоятелства, които са
помощните му средства, за да си реши задачата за в настоящия живот.
Ако е бил необходим такъв ред, да имаш наготово отговора, за да минеш в по-горен курс--бъдете убедени, че щеше да е заложено в индивида, като даденост.
Това е меко казано кощунство---да се правиш на по-голям от ОНЗИ, който е
заложил развитието в този ред--да решиш задачата си, и да получиш отговора сам. Имате ли си напредстава, чрез такъв род действия в следващите си животи, какво ще получите ??????
цитирай
2. paralelno - Здравейте,
02.09.2018 08:35
Здравейте,
благодаря Ви за коментара към поста.
Бих искала да поясня, че в "Полет на духа" духът сам избира каква информация да подаде като важна за личността и душата, които той ръководи в земната Програма-Живот. По никакъв начин в този метод духът не може да бъде заставен да предаде информация, която не е вярна или не е нужна на човека. Духът е мъдър. Той носи в себе си цялата опитност от изминатия път на еволюция на духовната енергийна същност. Всеки индивид следва своя конкретен път на еволюция-възход, събира различен тип опитност-информация-мъдрост, с които допринася за еволюцията и възхода на Общото Колективно Съзнание, към което принадлежи и е съпричастна. Един конкретен земен живот не може да определи духовната енергийна същност като "такава" или "онакава". Всички имат своята значимост! Всички са важни!
Освен това, с делата си, с резултатите от разгръщането на своя потенциал и интелект, всичко населяващо Всемира и Мирозданието дообогатява Него - Първосъздателя-Първосветлината.
Всемирът е още много млада структура. Много има още какво да се случва в хода на еволюцията - Прогреса - Възхода, докато се достигне пълната зрялост.
Затова и ние, всеки един от нас, е важно как се проявяваме, какви знания, опитност и мъдрост събираме...
цитирай
3. oia - С какво ще до обогатите--Него-- ...
02.09.2018 09:06
С какво ще до обогатите--Него-- Първосъздателя, като Той Ви е дал всичко
При еволюцията не се разрешават готови отговори--защото поднесени по начин,
който вие представяте, чрез регресивни вмешателства ---пречите за добиването на опитност и мъдрост, които са резултат от решаване на задачата, през личностните
изпитания. Надявам се да сте наясно как се разгръща интелекта--а и какво е той в самата си същност. Според вас има ли и, ако има разлика между индивид личност и човек--каква е, и кое от тях привеждате в хипноза
цитирай
4. paralelno - Здравейте,
02.09.2018 09:21
Здравейте отново,
благодаря за диалога, който провеждаме с Вас тук...
Държа да отбележа, че Полет на духа не е хипноза, а навлизане в информационното поле на духовната енергийна същност, която е конкретният човек.
Такъв термин като "всичко" е некоректен, защото всичко е в движение и всичко се променя, което постоянно допълва "всичко"-то.
За да отговоря напълно на въпросите-становищата Ви, нужно да пиша твърде дълго.
Уважавам ги и ги приемам, защото всяка гледна точка е истина, погледната от различен ракурс.
Желая Ви хубав радостен ден!
цитирай
5. oia - Клипа носи заглавие Регресия--, ...
02.09.2018 10:03
Клипа носи заглавие Регресия-- , което означава връщане назад, и точно това се коментира в клипа. Как става това, като движението на Универсума, е движение само напред. Термина всичко, не е некоректен-- защото Първосъздателя е във всичко и извън всичко, и така самия той е Всичко. Вие връщате духът в посока обратна на Универсума. Давате ли си сметка, какво означава това ??

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 567101
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031