Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2019 19:41 - Енергийна визуализация – медитация Хвърчило на мечтите
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 624 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Енергийна визуализация – медитация Хвърчило на мечтите

https://www.youtube.com/watch?v=s5ySaLBUMh8&feature=youtu.be

Този сеанс е за теб, лично за теб, за твоите мечти, за твоите желания и дръзновения! Заеми удобна позиция, затвори очи, отпусни се напълно. Освободи съзнанието си от всички мисли, които ангажират вниманието ти от заниманията и грижите, които обичайно имаш всеки ден. Сега те остават на заден план...

На преден план като приоритет за теб, в този момент, са твоите мечти, твоите желания, които дерзаеш да се осъществяват за теб, които да ти носят радостни изживявания, щастливи мигове, успехи във важни за теб дела и занимания.
Сега именно към тях насочваме твоето внимание, твоята енергия. Тя умее да сътворява, да прави нещата да се случват, такива, каквито ти желаеш да са, каквито ги виждаш в мечтите си! Представи си, че се намираш на красива огромна поляна. Зелената трева е толкова мека под нозете ти. Виж себе си като страничен наблюдател, как събуваш обувките си, как с боси нозе стъпваш по меката зелена трева.
Тя нежно обгръща ходилата ти. Дава ти приятно усещане за свежест, за гальовност, за обич, с които Земята те прегръща и те изпълва със своята енергия. Виждаш около себе си цяло море от красиви цветя, различни по вид, по цвят, по големина. Усмихваш им се, радваш им се, докосваш ги с длани, общуваш с тях. Даваш им от любовта си и те ти отвръщат също с любов.
Толкова е хубаво и магнетично това общуване с тях! Не можеш да се въздържиш да не легнеш сред тях, да усетиш красивата им зареждаща прегръдка. Прекрасно е! Вдъхновяващо е!
Виждаш необятното синьо небе как те покрива като нежна завивка. Сякаш е на една ръка разстояние над теб! Яркото слънце те докосва с лъчите си, с толина и нежност сякаш те гали. Усещаш как всяка клетка в тялото ти поема от енергията на Земята. Няма други мисли в теб, освен радост, че си тук, сред красивата природа, която не всеки ден имаш възможността да се докоснеш до нея, да я усетиш, да я почувстваш. Небето те предразполага да се отпуснеш, да си почиваш, да се наслаждаваш на мига, да го запомниш, да го съхраниш надълбоко в себе си като красив спомен от този ден, само за теб. С ръка докосваш нещо до себе си. Спомняш си, че със себе си на поляната си взела хвърчило. То те доведе на поляната.
Спомняш си как с усмивка го направи, как написа на него своите желания, които силно желаеш и дерзаеш да се реализират. Спомняш си как в теб спонтанно се появи желание да го сътвориш, като израз на твоя вътрешен импулс, да го пуснеш на воля, понесено от вятъра в простора, да даде ход на изпълнението им. Виж как се изправяш, как го разглеждаш с усмивка, как прочиташ написаните на него твои желания. Докато ги четеш усещаш как те обливат топли вълни от вълнението, което те изпълва цялата. Знаеш колко силно желаеш те да се реализират в действителността! Потвърждаваш го за себе си. Не се отказваш от тях, не си размислила, дали са ти нужни или не. Не се колебаеш. Искаш ги! Тази увереност задвижва ръцете ти. Хващаш хвърчилото така, че да има опора в дланите ти. Тичаш напред, за да дадеш старт. Пускаш го! Спираш и се заглеждаш към небето.
Виждаш как то само се издига нагоре, понесено от вятъра. Усмихваш се радостно. Твоето послание е прието от природните сили, които го движат напред и нагоре, подкрепяйки те с увереност. Виждаш как около хвърчилото долита ято птици. Те го обгръщат в полета си, оформяйки сърце. В него е твоето хвърчило-послание. Сякаш и птиците са в помощ и подкрепа за изпълнението на твоите желания, заедно с небето, слънцето, вятъра. Изпълва те радост! Безмълвна си, притихнала. Чуваш как тупти сърцето ти в учестен ритъм.
Когато се наситиш, върни се с духа си в реалността. Съхрани в себе си щастливите изживявания на поляната и живей с увереността, че всяко твое желание, написано на хвърчилото, ще се реализира по най-добрия и радостен за теб начин.
Така да бъде!
Амин.

Галя Йосифова

Консултант по психология / Персонален коуч

е-майл: gacreco@hotmail.com

 






Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 572977
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930