Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2021 17:42 - Света Ванга разкрива кои са мъртвите, които са при Извънземните и с които е говорила приживе и какво ще се случва в света!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3886 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 24.11.2022 22:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Под директната диктовка на Света Ванга екипът ни ще изследва и разсекрети документите и свръхсекретните послания за връзката и отношенията между живите и мъртвите, между земния и небесния свят, както и какво ще се случва в света във връзка с глобалната пандемия, които тя ни изпрати по време на масовите мероприятия в Русия по повод 110 – я ѝ рожден ден на 31 януари в популярното предаване "Сегодня вечером" на Максим Галкин по Програма 1 на Руската държавна телевизия,и за пореден път ще ви разкрием каква е тайната на know – how на про рочествата на Света Ванга и на всички други пророци по света.

А основната мисия на екипът ни от bezistena.blog.bg в този постинг и във всичките ни 1500 статии с вече 5 000 000 прочита за 8 години, е просвещението ви в тайните на Сътворенческия Божи Български език чрез обучението ви в know – how и механизма на Свещения му шифър, което обучение и просвещение провеждаме с всяка нова дума и израз в нашите документи за да познаете ето тези Богове:

ОСНОВНАТА НИ МИСИЯ е за=е за Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана

Исуз и Богинята Майка Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на    

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546   

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни! 

image
      
За масовите мероприятия в Русия по повод 110 – я Рожден ден на Света Ванга на 31 януари,

МАСОВИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ от/за=от/за Бог Иса и Богиня Диана Матара Мария 

екипът ни ви информира в тематичния ни постинг 

Световно признание за Български филм за пророчицата Света Ванга и премиера по случай 110 – я и рожден ден на 31 януари по Канал 1 на Руската държавна телевизия  

https://bezistena.blog.bg/history/2021/01/30/svetovno-priznanie-za-bylgarski-film-za-prorochicata-sveta-v.1746887

от който публикуваме цитата за атестацията за Света Ванга като ревностна и праведна и свята християнка, която прави за нея висш Български духовник – владиката Йоан Богослов!

... Във филма за Ванга: "Человек и феномен" за Света Ванга на режисьора Стоян Петров,  има кадри с изказване на владиката Йоан Богослов – единственият действащ православен духовник от висш сан и ранг, имал близки духовни контакти и отношения със Света Ванга, и който не се притеснява да каже истината за нейния свят и праведен християнски живот и я характеризира като смирена жертвена праведна християнка, живяла със Святиат Дух и с Неговите феноменни дарби на ясновидство, пророчества, феноменни лечебни практики и благоветстване за Господ Исус и Богородица и говорила само за Господ Бог Исус и само от името на Господ Бог Исус, и обръщала в Християнството стотици хиляди хора от България и от целия свят, отдала трудния си жертвен живот изцяло за другите и помагала на десетки и стотици хиляди хора в нужда и насочваща ги винаги към Бог Исус!

Думите на владиката Йоан Богослов са най – меродавната и легитимна официална християнска институционална атестация за светостта на Света Ванга преживе, която ние проповядваме и прокламираме в десетки наши публикации в блога ни http://bezistena.blog.bg

Почит и уважение към достойния човек и владика Йоан Богослов!
Вижте пасажи от обстойно интервю с него в публикацията:

Епископ Йоан: Ванга е между „Осанна“ и „Разпни“ я
https://frognews.bg/inteviu/episkop-ioan-vanga-mejdu-osanna-razpni.html?fbclid=IwAR2ku5GhPlzi4iCsCMnv3Pb9B4uNYMddOu4PBWJMF7ftHZp_feqM1eLvsFU

... - Вие сте имал в продължение на години лични контакти с нея, каква християнка беше, виденията й уповаваха ли се на вярата в Христос?

- Ванга беше благочестива и вярваща християнка. Едни от най-хубавите ми мигове като игумен са били срещите ни в Роженския манастир, слушането на арамейски тропари и монашески напеви, четенето на молитви пред чудотворната икона на Всесвещената Богородица Розинотиса – най-възхваляваната, най- обичаната, и, разбира се, житията, които Ванга разказваше за небесната ни игуменка Пресвета Богородица, за Христос, за Тавор и Преображение Господне, за Второто Пришествие - идването на Христа, и за последната битката между Доброто и Злото при Тел Мегидо - Армагедон...

- Не се ли опасявате, че вашите събратя от БПЦ могат да скочат срещу вас? Само преди месеци свещеници искаха да я обявят за вещица и да бъде анатемосана?

- Това, че има свещеници с противоположно мнение, е много добре, защото в спора ще се роди истината, а и всички ние - архиереи, свещеници, семинаристи, монаси, богослови, теолози трябва да подпомогнем и улесним Светия синод чрез нашите дискусии, анкети и разговори в социалната мрежа.
 
А колкото до Светия синод, тоест Църквата - не, тя не е анатемосала баба Ванга, както писаха някои вестници. По-скоро светът е завладян от страстта на злобата и не знае това. Дълг на нашата Църква е и да се моли за душата на всеки един от нейните пасоми. Като християни знаем, че Христос е победил смъртта и следователно смъртта е само преход към един друг живот. За нас смъртта не е край, а надеждата, дошла при нас чрез Спасителя Христа, затова и казваме: „Да се помолим за душата на Ванга. 

Заради това интервю на Владика Йоан Богослов с добри думи за Света Ванга и други подобни с истината за нея като ревностна смирена жертвена християнка, Йоан не е долюбван от клира и тогава основно от митрополит Натанаил и вече в продължение на десетилетие е извергнат от Синода без работа и средства за препитание, като сега живее в недоимък в едно село и дори няма телефон или интернет, където да гледа премиерата на филма в Русия с неговото активно и важно участие, като режисьорът Стоян Петров ни сподели, че ще се погрижи познати хора да вземат Владиката при тях да гледа филма и предаването!

–– край на пасажа

Ще се спрем на няколко възлови момента от филма, който вече сте гледали.

Vanga Chelovek i Fenomen 31 01 2021 31 января — в день рождения знаменитой на весь мир ясновидящей

https://www.youtube.com/watch?v=iRqlLY6hTo8

image

Филмът за Света Ванга започва с прокламацията "България – древна земя!", която в прав текст е разтеглив и безлимитен исторически комплимент и потупване по рамото с  усмивка пред строя, обаче в превод това сакрално херметично послание ни разкрива фундаменталната светоустройствена тайна Чия е тази земя!  

БЪЛГАРИЯ ДРЕВНА ЗЕМЯ=БЪЛГАРИЯ  е на Богиня Мадара и Иза  

БЪЛГАРИЯ ДРЕВНА ЗЕМЯ на=на Богиня Мадара и Иза Българина   

БЪЛГАРИЯ ДРЕВНА ЗЕМЯ=БЪЛГАРИЯ е на Богиня Мадара и Иза  

БЪЛГАРИЯ ДРЕВНА ЗЕМЯ=БЪЛГАРИ на Богиня Мадара и Иза    

Режисьорът на филма и феноменен родственик на Света Ванга по Божията жреческа династична линия на рода Дуло – Стоян Петров, добросъвестно и резонно се е доверил на официалната история на България и на Балканите, фалшифицирана тотално от антибългарската юдео – ционистка историческа школа на западно – европейските и руски агенти – злодеи Иречек – Златарски – Дринов, скрили за век и половина вече кои сме Българите, съставили ни по академичен път и постулирали ни произход на диви и безкултурни варварски тюрско – монголски племена дошли на Балканите от далечна и близка Азия, и ни представя в анонса на филма България като страна на кръстопътя на минаващи и заминаващи племена и едно от идващите от някъде от тях е било и племето на прабългарите:

"На този кръстопът от антични времена на търговските пътища са идвали и са  си отивали тракийци, илирийци, елини, римляни, прабългари, славяни".

От всички наши документи знаете, че Българите сме единствените генетични феноменни Божествени потомци на Българските Богове Демиурзи и сме родени и живяли в България на Балканите от пост – Сътворенчески времена, а всички други повече от 250 тракийски племена от всички раси на Земята – бели, черни, жълти, червени и др., са бивши нефеноменни безкултурни племена от човекоподобни синтетични биороботи, създадени от Българските Богове в Тракия – същинският Сътворенчески Земен Рай, по документите на следващите два постинга, и са разселени по целия свят от Българските жреци от Божия род Дуло – техни духовни водачи и култиватори, за тяхното култивиране и цивилизоване, сиреч очовечаване!

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518   

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Документирали сме с безапелационни документи кои са бившите тракийски племена –нашествениците гърци, илирийци, евреи, славяни – всички разселени по света от Българскитге жреци, както и че т. нар. "римляни" въобще не са дошли от някъде, а са на 100% Българи, изградили Свещената Българска империя по целия свят (33 – 518) с център Тракия и Метрополия първосътворенческият първосвещен Божи град Олимп/Имбол/Иамбол/Ямбол, която Империя след 1000 години е фалшифицирана от юдео – византийската и юдео – ционистката инквизационна институция и фалшификаторската историческа наука под тяхно ръководство, като "Римска империя". 

Филмът ни съобщава, че "В тези планини е звучала вълшебната музика на легендарния Орфей!", като ви припомняме Кой е Орфей, Орфеус:

ОРФЕУС=ОСУ ФЕР=Иса Вер (Змей)

Орфеус е Господ Бог Отец Исус Творецът с Неговият най – древен Български езически рептилски животински символ с 12 синонима на змия, змей, вер..., по древно Българския календар и по време на Неговото предпоследно староепохално аватарно проявление в България преди 4000 години. 

Информацията в анонса, че "Древните тракийци са ни оставили златни украшения и несравними по красота древни богатства", е тоталната фалшификация на официалната историческа византиеложка наука, скрила временно по академичен път с пълното съзнателно съдействие на българските историци – измекяри и мекерета родопредатели, че няма никаква тракийска култура и богатства, а всичко е дело на Божествените Българи – аргументирани постулати, които ви представяме във всичките ни документи и примерно във постингът 

Няма Тракийска култура – тя е Българска! Джинавис Пенджерите – мистериозните агенти и телепортационни портали на Извънземните, които ни разкриват тайните си 
https://bezistena.blog.bg/history/2021/02/27/.1721816

...Затова ние въвеждаме със санкцията на Боговете ни новите термини и фундаментални правила в тематиката "Българи – Траки" при изследването на Българската история, които постулати са истинските:
 
Българите не са траки и траките не са Българи, 

а параметрите и характеристиките на Българи и траки са документирани по горните два постинга за нашествието на Извънземните и за генезиса на човечеството..

* Българите са феноменните майстори – алхимици и метафици,

помагали на Боговете ни за производството на тракийските синтетични човекоподобни биороботи, впоследствие техни Духовни водачи, надзорници и обгрижвачи, култиватори и цивилизатори и техен интелектуален имплант.


Няма тракийски език – 

има Български сътворенчески език, от който са производни всички до един човешки езици, дадени от Българите на тракийските племена за тяхно културно развитие и очовековечаване. 


Няма тракийски език – 

има Български сътворенчески език, от който са производни всички до един човешки езици, дадени от Българите на тракийските племена за тяхно културно развитие и очовековечаване. 


Няма тракийска писменост

има Българска жреческа писменост, диференцирана и преекспонирана за всички човешки писмености по технологията и правилата на Свещения шифър на Свещения Български език 
върху Матрицата от Божиите имена, титули и характеристики, и дарени тези писмености както за ползване от всички тракийски племена, заселили целия свят, така и да бъдат непробиваеми неизтриваеми непреходни трезори – съкровищници за съхранение и пренос на засекретената Свещена Българска история и информация, която сега по обратен път ръзсекретяваме с помощта на същият този кодиращ Свещен шифър!

* Няма абсолютно никаква тракийска духовна култура – има само Българска духовна култура, творена от Българските феноменни жреци в Тракия за тракийските племена!

* Няма никакви тракийски народни песни, хора и танци, няма никакъв тракийски фолклор 
има само Български народни песни, хора и танци и фолклор

* Няма никаква древна тракийска митология и легенди – 
има само 
древна Българска митология и легенди, които са откраднати от данайо=юдеите=гърците 

* Няма никакви древно тракийски традиции – 
има само древно Български традиции

Няма никакви златни тракийски съкровища!
Има само Български златни съкровища, произведени в Тракия от Българските Жреци, фалшифицирани по – късно като древно азиатски и древно гръцки !

Няма тракийска материална култура!
Всичко построено в материалния свят в Тракия – мегалитното инженерно строителство и архитектурното храмово и сградово строителство, е с индекс Българско и производствен щемпъл и марка "Произведено от Българи"!

* Няма тракийски мегалитни скални светилища и тракийска мегалитна култура 
има Български мегалитни скални светилища, построени от Българските жреци инженери – енергетици в Тракия и в концентрична експанзия на мегалитното строителство, започнало от Тракия, разпостранени към целия свят! 

* Няма тракийско езичество!
Има само Българско свещено езичество, което е Познание на Българските Богове и живот по Техните правила и закони и феноменни Божествени практики и технологии!

*
 Няма тракийски жреци и тракийски мистерии –
има Български жреци на тракийските племена и Български мистерии.

И така обобщаваме:

Не е съществувала никаква тракийска духовна и материална култура и цивилизация – има Българска постсътворенческа духовна и материална култура и цивилизация в Тракия, с която са изградени и развити всички култури и цивилизации по света, започвайки от Тракия!

–––––––––––––––

Пътеводителят във филма ни съобщава, че "Римските императори са почивали в България по лечебните минерални води", като вече знаете защо никъде другаде в света и в самата Италия и Рим няма сумарно общо и накуп толкова "римски" крепости, "римски" дворци, "римски" храмове, "римски" вили, "римски" постройки и императорски резиденции, колкото има в България, и това не е защото римските императори са имали редовна самолетна или транспространствена връзка с България и затова са прекарвали цялото си и работно, и свободно време в България, а защото България е Метрополията на Римската империя, която и Свещената Българска империя, а всички т. нар. "римски императори " са само и само на 100 % Български императори, управлявали Свещената Българска империя и целия свят от България и Ямбол.

Съобщението, че в Тракия/България се е родил Спартак/Спартакус, не се коментира по – нататък и изследва официално исторически какво означава това, за да не вземат някои като нас, несъобразавящи се с официалната фалшива история и постулати, да завъртят в анаграмния лингва миксер това култово име и получат този главозамайващ резултат:

СПАРТАКУС от=от П КРАСТАС=от Бог Кристос

СПАРТАКУС от=от П СУС  ТРАКА=от Бог Исус от Тракия

СПАРТАКУС=КА САР П Т СУ=Кан (Жрец) и Цар от  Богиня Диана и Иса

Да разберем, че Спартакус е жрец и цар от Българските Богове Диана и Бог Кристос, Който е Исус от Тракия!!! 

Ето и Българският генезис на Нострадамус, дошъл във филма със съобщението, че фразата "Така каза Ванга!" има стойността на "Така каза Нострадамус!"

НОСТРАДАМУС от=от Исус и Матара Диана 

За Нострадамус знаете от документите ни, че той е прекият продължител на първосвещената златна линия на Българския Божествен род Дуло, съхранен по време на турското робство в екстремално политическо изгнание сред европейските народи, той е баща на Шекспир и от която линия е родословието на Паисий, който е прадядо на Раковски и братята му Христо Ботев и Васил Левски, Левски е баща на двама сина, по –големият от които е Петър Дънов с неговите седем сина, от първосвещената линия на които е и Спасителят на Българите и на човечеството.
Петър Дънов е баща и на Преродобна Стойна и на Ванга.
 
Филмът ни уверява, че много от хората вярват, че Света Ванга сега е между нас и ни помага, като хората и почитателите на Светицата въобще не се замислят, че това означава на практика, че тя е реална и рационална действаща жива от плът, кръв, Душа и Дух свръхестествена Светица!

Отново чухме във филма за култовото пророчество на Света Ванга, че сега сме свидетели на съдбоносни събития на Земята и ще дойде Осмият президент или въобще Осмият, който ще подпише договора за световния мир!

ОСМИЯТ=Иса и Ма (Майка) Диана – 
Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана


ОСМИЯ ПРЕЗИДЕНТ=Сина на Богиня Матара Диана и Иза

Синът на Диана и Исус е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и транс– епохален проект Българите и човешката цивилизация, отгледан, закален и селектиран при екстремален реалити режим през последните 2000 години в генеалогията на поколенията от Негови праведни и святи Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си 

В 17:00 мин. от филма виждаме Саит Баба, който е бил на поклоническо посещение при Света Ванга, като заедно с него (сега той е Светец) разсекретяваме Българския му генезис и ни става ясно какво прави той при Света Ванга:

Сатия Сай Баба, роден Сатиянанарана Раджу, е индийски гуру, духовен учител, водач и оратор, често описван като аватар и чудотворец.  

САТИЯ САЙ БАБА от=от Богиня Диана и Бог Исус 

САТИЯНАНАРАНА РАДЖУ=Ариан от Рода на Диана и Исуж

Сатия Сай Баба е един от безбройните Български династи от Божия род Дуло, духовен имплант сред индийския народ и цивилизация, която е на 100% прекрасен Български цивилизационен продукт! 

– справка в блога ни с парола на търсачката "безистена и Индийска цивилизация"

ИНДИЯ=ДИЯНИ=Диана

И отново във филма следва твърдата и категорична християнска догматична защита за Света Ванга, съобщаваща ни че Апостол Петър казва за пророците, от които висш пророк за 20 век е Света Ванга, че пророчествата им не са от тях, а са от Святият Дух, и която декларация Светата Българска Православна Църква тотално игнорира в перманентната си омраза към Светицата!  

ОМРАЗА към=към Мария и Иза 

И сега следват основните документи какъв е механизмът на пророкуване на Света Ванга и кои са мъртъвците и мъртвите Души, които идват при нея и говорят за посетителите ѝ.

38:45 мин:   Как е предсказвала Ванга?

Изледващият я специалист хард комунист и подкован материалист пита Ванга: 
– Ти ли говориш за мъртвите или те сами ти говорят?
– Те идват сами и ми говорят!
Самите мъртви говорят?
– Да, самите мъртви ми говорят!
– А не Гласът да говори вместо тях?
– Гласът говори когато е нужно, когато те не знаят!  
– Мъртвите идват често когато има някой болен при мене. Те изпълват стаята и ми говорят :"Кажи му, кажи му!"  

Преводът на тези документи с фундаменталната светоустройствена тайна ни разкрива кои са и при Кои са мъртъвците, които говорят на Света Ванга и са жителите на невидимия свят:

МЪРТВИ при=при Богиня Матара

МЪРТЪВЦИ при=МЪРТЪВТСИ при=при Богиня Матара Диана и Иса  

МЪРТВИ ДУШИ при=при Богиня Матара Диана и Ешуа 

САМИТЕ МЪРТВИ са при=са при Иса и Богиня Диана Мат Мария

НЕВИДИМ СВЯТ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иса

МЪРТЪВЦИ от НЕВИДИМИЯ СВЯТ=Светии от Бог Иса и Богиня Диана Мат Мария 

Разсекретените документи са категорични:

Когато при Света Ванга има нуждаещи се от помощта ѝ хора, мъртъвците които идват от невидимия свят и говорят на Света Ванга, са предците и близките смъртници на посетителите в техния светейши статут в нивидимия Божи свят,

СМЪРТНИЦИ при=СМЪРТНИТСИ при=при Исус и Матара Диана 

които са и ангелите хранители и защитници и обгрижващи екипи на техните потомци и близки на Земята!

Другият образ и статут и проявление на Боговете ни и на Светиите им, които имат същите характеристики и функции, са Извънземните!

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали през режима на смъртта временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!     

image

Тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, и веднага се отзовават при мисълта и зовът на потомците им, което демонстрираха при жертвената посредническа мисия на Света Ванга преживе и която светоустройствена тайна сега те по прецизния план и повеля на Боговоте ни разкриват в нашите документи!

И
 още по темата:

Задушница. Пада завесата от една от най – важните светоустройствени тайни на човешкия живот – границата и връзката мужду световете!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/06/06/zadushnica-pada-zavesata-ot-edna-ot-nai-vajnite-svetoustrois.1713974

––––

От филма на режисьора Стоян Петров научихме , че Света Ванга бе връзка между живите и мъртвите, между видимия и невидимия свят, като тя казва, че мъртвите са добри хора и те са идвали не по нейно желание, а висшите сили са я използвали като рупор и посредник между живите и мъртвите.

–––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––


И след премиерата на този филм за Света Ванга, последва най – мистериозното и истиннно езотерично предаване в света по безспорно сериозна и авторитетна  институция – Руската държавна обществена телевизия и нейния Първи канал : 
Ванга "Придет время чудес..."
което беше и гвоздеят на програмата в тържественото честване на Българската Светица!

ГВОЗДЕЯТ НА ПРОГРАМАТА са=са Бог Иза от Трагия и Богиня Матара Диана 

Ванга "Придет время чудес..." Сегодня вечером. Випуск от 31.01.2021
https://www.1tv.ru/shows/segodnya-vecherom/vypuski/vanga-pridet-vremya-chudes-segodnya-vecherom-vypusk-ot-31-01-2021

Това беше уникално предаване по сценарий и режисура на Света Ванга под нейното лично осезаемо присъствие и ръководство!

И ето какво послание – изрична превенция, ни изпраща Света Ванга с внушеното от нея на Максим Галкин мото на предаването "Придет время чудес..."

ПРИДЕТ (идва) ВРЕМЯ ЧУДЕС=ПРИДЕТ (идва) Богиня Мадара Диана и Исуш

image

Посланието на заглавието на предаването "Придет время чудес..." е и индиректна, и директна за посветените превенция, за скорошното Явяване на Боговете ни на Земята за започване на епичните събития и процеси на Съдния Ден!

ЯВЯВАНЕ на БОГОВЕТЕ НИ НА ЗЕМЯТА=ЯВЯВАНЕ на Бог Иза и Богиня Мат Диана 

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ от=от Бог Исуш и Богиня Диана 

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

Които усвоят сакралното Познание в нашия блог, ще проумеят и ето това послание от филма и целия жертвен страдалчески свещен живот на Света Ванга, което ни казва, че Ванга е връзка между живите и мъртвите хора:
 
Ванга е връзка между ЖИВИТЕ И МЪРТВИТЕ ХОРА=
Ванга е връзка между Бог Ежуа и Богиня Матара Диана и Хората

Този документ прокламира категорично, че Света Ванга и преживе в земния ѝ живот, и в сегашния ѝ статут на реална и рационална свръестествена светица от висш ранг в Генщаба на Вси Светии,

ВСИ СВЕТИИ от=от Бог Исус и Богиня Диана

ГЕНЩАБ от=ГЕНШТАБ от=от Гена на Ешуа и Богиня Диана

е изпълнявала и изпълнява и сега ролята и мисията на висш посредник и ретранслатор между Българските Богове и хората на Земята, и на първо място между Боговете и Техните феноменни генетични потомци – Българите и крипто Българите от Божия жречески род Дуло!

––––––

В този специален постинг екипът ни анализира основните важни моменти на този разговор на свидетелите от първо лице за свръхестесвените проявления на Света Ванга като пълномощник №1 на Боговете сред хората,

ОСНОВНИ ВАЖНИ МОМЕНТИ за=
за Бог Исуж и Богиня Диана Ма Ма Ма=
за Бог Исуж и Богиня Диана Майка Мария Магдалена

СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ ПРОЯВЛЕНИЯ на=
ПРОЯВЛЕНИЯ на Светии от Бог Христос=
ПРОЯВЛЕНИЯ на Светии от Бог Исус от Трахия

и ще разсекретим свръхсекретните послания в тях, като например каква е тайната на know – how на пророчествата и кой е княз Владимир...

Водеща тема на постинга ни е кои са мъртвите, с които е говорила преживе Света Ванга, и чиято тайна разкрихме по – горе и продължаваме да разкриваме!

ВОДЕЩА ТЕМА за=за Богиня Мат Диана и Ешуа 

И анонсът от водещия под видеофилма на предаването :

АНОНС=АСО ± НН (кодировъчен назал)=АСО=Иса

ВОДЕЩИ=Богиня Диана и Ешуа 

Ванга: «Придет время чудес...». Сегодня вечером. Выпуск от 31.01.2021

31 января исполняется 110 лет со дня рождения Ванги.
В нашей стране не найдется, пожалуй, ни одного человека, который не слышал бы о ней. Загадочная прорицательница, феномен, главный оракул XX века. Ведущие политики мира, знаменитости, простые люди приходили к ней, чтобы узнать что-то новое о себе, что-то незнакомое о мире и что-то неведомое о будущем.
Вот уже 25 лет прошло с ее смерти, но Ванга и ее предсказания по-прежнему вызывают интерес у широких масс. 

ЗНАМЕНИТОСТИ от=от Исуз и Мат Диана 

ВЕДУЩИ ПОЛИТИЦИ от=ПОЛИТИЦИ от Богиня Диана и Ешуа 

ВЕДУЩИ ПОЛИТИЦИ от=от Дуло на Богиня Диана и Бог Исуш

Каква е тайната на името на предаването "Сегодня вечером", което от Горе Светиите са внушили на техния феноменен родственик Максим Галкин?

СЕГОДНЯ ВЕЧЕРОМ=СЕВОДНЯ ВЕТШЕРОМ=Бог Исуш и Богиня Мадара Диана 

image
 
0:8:35 мин

Шофьорът на Света Ванга разказва, че когато минали 40 дни от смъртта на майка му, Ванга му казала да ѝ занесе цвете от тях. Помилвала го и казала: "Майка ти дойде." и тогава почнала да му разправя лични негови тайни, които знаел само той.
Не можел да си обясни как тя е "разговаривала с умершими"

РАЗГОВАРИВАЛА с УМЕРШИМИ=
РАЗГОВАРИВАЛА (разговаряла) с Ма (Богиня Майка) Мария и Ешуа

РАЗГОВАРИВАЛА с УМЕРШИМИ които са=
които са Българи Ариани от Богиня Ма (Майка) Мария и Изуш

0:12:47 мин Ванга казва:

– Русия е наша майка!

За предварително възрадваните руски братушки ще кажем, за да ги приземим, че Света Ванга прокламира в код, че не Русия е майка на България, а ще ги възрадваме още повече и наградим с благата чудесна за тях вест, че България е Майка на Русия, че и Баща!

РУСИЯ Е НАША МАЙКА основана от=основана от Кан (Жреци) от Исуш и Мария 
 

РУСИЯ Е НАША МАЙКА основана от=основана от Ариани Кан (Жреци) от Исуш и Ма (Богиня Майка) 

РУСИЯ е основана и цивилизована от=основана и цивилизована от Ариани от Иса 

Прекрасна Божествена вест за руските ни братушки, документирана в целия ни блог, както и в тематичния ни постинг:

Не матушка Русь е майка на България, а Русия е неразумната дъщеря на Мати Болгария.Декларация от прочут руски писател и общественик.

https://bezistena.blog.bg/history/2019/02/02/ne-matushka-rusi-e-maika-na-bylgariia-a-rusiia-e-nerazumnata.1644461

– и пасаж от постинга:

Писателя сибиряк Валентин Разпутин, който бе организатор в защита на езерото Байкал навремето от замърсяване ми каза: "Не матушка Русь е майка на България, а Русия е неразумната дъщеря на Мати Болгария". Възгордялата се и самозабравила Русия е рожба на България, а не обратното.”
“Славянството е рожба на Великоруският шовинизъм” – казваше той.

”Не Гърция, а България е дала културата на съвременната цивилизация. Ако беше Гърция,защо днес никой не говори гръцки?! Защо половин Европа днес говори латински, а останалата половина /даже с Русия е по-голямата половина/ говори не гръцки, а български?!
Така наречените “славянски езици” е българският език, драги Иля! ” – казваше Разпутин и аз се чудех, че този прочут тогава съветски писател говореше като български националист.


0:19:00 мин

Елена Проклова заслужила артистка Русия прокламира култовото пророчество на Ванга, че княз Владимир ще управлява Русия.
И всякакви езотерици и политици търсят дали Света Ванга е казала за княз Владимир Долгоруки, Владимир Ленин или Владимир Путин, а ние сега ще разсекретим тайната на княз Владимир, който не е княз Владимир или някой друг с име Владимир, например Путин, а е княз на Владимир, сиреч някой династичен потомък на Владимир!

Княз Владимир е Княз на/от Владимир!

КНЯЗ=КЯН З=Кан (Жрец) на Иза 

КНЯЗ НА ВЛАДИМИР=Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иза и Мария 

Княз Владимир е Княз на/от Владимир, а този Владимир е точно Владимир Илич Ленин!
Князът на/от Владимир Ленин е генетичен феноменен потомък на Ленин от неговата генеалогия от Българския жреческо – царски род Дуло, което родословие е съхранено в дълбока тайна и конспиративност от търсещите го яростно и упорито навсякъде тайни служби на юдео – ционистите, управлявали Русия, СССР и сегашна Русия, както и целият свят вече сега.

– Какво казвате, нямал Ленин потомство ли?
– Има, има Ленин потомци и още ги има – скоро ще видите живите генетични потомци на Свети Владимир Ленин, които са пред очите на цяла Русия, както и кой е Свети Ленин и кой е неговият истински баща!
Лично той – Свети Ленин, ще ви разкрие тайната си и ще ви ги покаже!

За домашна работа и за загрявка:

Фрамасони, кабалисти, фашисти, комунисти, ционисти, терористи...  – дисекция на теорията за Световната конспирация, в основата на която е родът Дуло! Ротшилд и Ленин
https://bezistena.blog.bg/history/2016/12/05/framasoni-kabalisti-fashisti-komunisti-cionisti-teroristi-di.1494924

Ленин и Сталин и кой от тях организира и управлява болшевишката диктатура и геноцид над Българите в Русия
https://bezistena.blog.bg/history/2018/11/18/lenin-i-stalin-i-koi-ot-tiah-organizira-i-upravliava-bolshev.1635433

0:25:40 мин
Валентина Талызина народна артистка РФ

Она умела разговариват с умершими и казала, че вие само да помислите за мъртвеца и той се оказва до вас!  

ОКАЗВА СЕ че е=че е Бок Исуз

Ванга е казала на сина на Индира Ганди, че майка му е до него и му казва нещо, заради което той паднал на колене и вярвал и чувствал, че майка му е до него и му говори...

image
Ето Кой е Бог Рама:

РАМА=МАРА=Мария – Богиня Майка Мария Магдалена 

И каква е тайната на документа, който твърди, че Ванга казала, че е виждала Бог : "Той е ярка светлина!" ?

БОГ Е ЯРКА СВЕТЛИНА=Богиня Диана и Иса Бълкарина 

В един момент в 0:35:27 мин Елена Проклова бе активирана от светейшият продуцент на предаването – Света Ванга, да подсети присъстващите феномени, събрани от Света Ванга на това място, за нейното присъствие, и потресена и трепереща от окултната мистерия запита :
– Според думите на Ванга, че "когато споменеш за мъртвите те са до нас" – значи сега Ванга е тука?!

image

СПОМЕН ЗА МЪРТВИТЕ които са при=които са при Бог Исуз и Богиня Диана Мат Мария 

И защото Елена и другите феноменни Българи и крипто Българи в студиото чувстваха с феноменната си сензитивност и сетива присъствието на Светицата, но не я виждаха с традиционните си сетива, за да я видят в сегашния ѝ светейши образ Света Ванга им се показва тука в двата си образа:

image

image

В предаването се включи и Михаил Михайлович Решетников — российский врач, психолог и психоаналитик, доктор психологических наук, кандидат медицинских наук, профессор, заслуженный деятель науки РФ, с 1991 года ректор Восточно-Европейского института психоанализа (Санкт-Петербург), Почетный профессор Венского Университета им. Зигмунда Фрейда

Научные интересы: занимается исследованием проблем психопатологии, психотерапии, психологии массового поведения, экологических и социальных кризисов; вопросами истории, теории и методологии классического и современного психоанализа.
Автор более 200 работ в области психопатологии, психотерапии и психологии массового поведения в условиях вооруженных конфликтов, техногенных катастроф, экологических и социальных кризисов
––––

И въобще с две думи: елитен мастит психотронен адепт – оператор, задължително от КГБ и метастазите ѝ, които са общи с ЦРУ !

МЕТАСТАЗИ от генеалогията на=от генеалогията на Исуз и Мат Диана 

От неговите думи се разбра, че науката няма обяснение за феномените на Ванга и както обобщи Елена Проклова става ясно, че науката много малко или нищо не знае по темата за механизма на предсказанията!

Ето истинският механизъм на предсказанията:

ПРЕДСКАЗАНИЯ от=
от П КРЕСДАЗ=
от Бог Крисдоз=
от Бог Исуз от Дракия (Тракия) 

ПРЕДСКАЗАНИЯ от=
от АРЯН К П ДИ ЕСАЗ=
от Ариани Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз

Прессекретарят на президент Елцин – Сергей Медведев, припомни, че когато професор предложил да се изследва мозъка на Ванга когато тя умре за изследователски цели в търсене по материалистичен път на феноментиката ѝ, тя му казала, че ти ще умреш скоро преди мен, което се и случило съвсем скоро.

ТИ ШТЕ УМРЕШ без познание за=без познание за Ешуш и Матара Диана 

Галкин отбеляза в унисон с официалната материалистична наука, отричаща всякаква Божествена намеса в живота на хората, че за съжаление мозъкът не дава никаква информация на учените при вивисекция.

Википедия:

Вивисекцията (от латински: vivus – жив; и латински: section – разрязване) е операция, проведена с екпериментални цели върху жив организъм (обикновено животни с централна нервна система), за да бъде видяно функционирането му на живо.
Терминът често се използва в по-широко значение, за да опише експериментирането върху живи животни. 
Човешката вивисекция се извършва като форма на изтезание.

Официалното дефиниране на вивисекцията е горното, обаче сакралната ѝ етимология и генезис е съвсем друга:

ВИВИСЕКЦИЯ=ВИВИСЕКТСИЯ=Бог Исус и Бокиня Диана

ВИВИСЕКЦИЯ на=ВИВИСЕКТСИЯ на=на Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Диана

и указва кои са жертвените експериментални обекти, върху които се извършвани тези злодейски изпитания.

ИЗПИТАНИЯ върху потомци на=върху потомци на Иза и Богиня Диана 

ИЗТЕЗАНИЯ върху потомци на=върху потомци на Диана и Изуз 

Българската журналистка от кадрите в предаването е дала своите записки и изследвания за Ванга за механизма на предсказванията, и проф. Стаменов е заключил по абсолютно атеистично – материалистичния подход към човешките феномени, че това е феноменът и процесите на "сжатие Время пространственного континуума до нуля" – сгъстяване на Време – пространственият континуум до нула, когато събития и процеси от различни измерения и време се събират и човек може да вижда в миналото и в бъдещето!

Ще видиш грънци, професоре!
Нищо няма да можеш да видиш по този начин!
Могат да видят само феноменните Божии потомци от жреческия род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и посветени в това сакрално Познание!

ЩЕ ВИДИШ=Богиня Диана и Ешуш 

ВРЕМЕ ПРОСТРАНСТВЕН КОНТИНУУМ управляван от=
управляван от Светии Кан (Жреци) Братя от Богиня Диана Матара Мария и Бог Иса 

0:56:20 мин 

И сега последва кратка и удивително точна и езотерично, академично и теологически безупречно издържана пламенна импресийна пледоария от Огнян Стоянов, племенник на Света Ванга, като свидетел от първо лице за Божествената феноменна дарба на пророчицата и нейният статут на Божий пророк, посланик на Бог, а не както я инкриминират и анатемосват запенени бездуховните църковни духовници и разни религиозни бездуховници в България със затворени души и сетива и без капка Любов, оковани от безпросветен догматизъм, че била служителка на Дявола и на Сатана, без да знаят нещастниците, Кои са Дявола и Сатана!

Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните
https://bezistena.blog.bg/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982

image

image

Огнян Стоянов:

– Ванга е Божие чудо, а не феномен, както погрешно се отнасят към нея!
Защото феноменът е когато се проявлява някое природно явление за което няма обяснение, а Ванга не е природно явление, а тя е била сила, всезнание, страдание и време – т.е. тя е знаела всичко за всички, как е сега, как е било в миналото, как ще бъде в бъдещето.
На въпроса от къде е това у нея, тя отговаряла, че това е започнало когато при нея се е явил Свети Йоан Златоуст и ѝ казал, че тя ще работи за Бог!
Казала моята сила е от Бога!
Тя била Божий пророк, била посланик на Бог!

–––––

Сергей Михалков бил при Света Ванга през 1979 г. и веднага повярвал в нейната пророческа дарба, защото тя му казала : "Ето до тебе стои твоята сестра!"
– Как моята сестра – възкликнал недоумяващ Михалков –  аз нямам сестра!
– Как така нямаш сестра? – настояла Ванга. – Ето сега тя стои до тебе!
Когато се завърнал в Русия Михалков разпитвал роднините си имал ли е сестра, и те му разкрили, че е имал сестра, която е починала на 5 годинки, а Ванга е нямало как да знае за това!

ИМАМ СЕСТРА от=от Мат Мария и Исус 

–––––

Писателят Леонид Леонов бил голям поклонник на Ванга. Тя му предрекла че ръкописите му ще изгорят, той взел мерки това да не се случи, обаче ръкописите му въпреси всичко изгоряли.
Леонов често ходел при Ванга със жена си, а след смъртта ѝ ходил с дъщеря си.
Дъщеря му Наталия свидетелства, че тя им казала че майка ѝ е кремирана.
Когато те потвърдили, Ванга възкликнала :

image

"Ето я и нея! Със синя рокля, бяла риза и синя блуза върху нея" – както майка ѝ се е обличала винаги в къщи!
– Откъде знаеш, че е кремирана, попитал баща ѝ, а Ванга обяснила, че тия които са кремирани в началото идват във вид на облак, като някакъв дим,

image

а след това този дим започва да се оформя като фигура и ... 

image
 
и ... приема вида на дошлия починал.

Големият руски и най – голям световен астролог Павел Глоба, който през цялото време благоговееше чинно с уважение пред Света Ванга, ще го споменем само за да посочим, че той е крипто Българин, жречески феномен от генеалогията на златната първосвещена линия на Дуло от Павел, който е първородният новоепохален син на Исус и Мария Магдалена и родоначалник на новоепохалната генерация на Дуло, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар. "римски императори" от Нерон до Диоклециян включително, който е култовият Сеяч на Божието феноменно генетично семе от новозаветната притча за Семето и Сеяча, който е и любовчията Свети Трифон Зарезан, който е Сен Жермен ... 

– вижте още кой е Павел в блога ни с парола на търсачката на Гугъл  "безистена и Свети Павел".

ПАВЕЛ ГЛОБА от=от ПАВЕЛ БОЛГА – от ПАВЕЛ Българина

image

image

Ана Тихонова – дъщерята на известният актьор Вечеслав Тихонов свидетелства, че когато баща ѝ бил при Света Ванга, той ѝ занесъл бутилка водка и черен хляб. Изведнъж тя му казала, че в стаята дошъл незрим Гагарин,

НЕЗРИМИ=Иза и Мария 

с когото са били добри приятели, и той му заръчва да си купи часовник в памет на него.
Тихонов си купил часовник Слава.

Какви са оперативните пароли за връзка на Света Ванга със Свети Гагарин от този транс пространствен сюжет:

БУТИЛКА ВОДКА С ЧЕРЕН ХЛЯБ=
Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Бок Исуш Бълхарина

това е истинският светейши генезис и статут на Българския жречески потомък Юри Гагарин, убит след мъченически изтезания от службите на юдео – ционисткия КГБ защото терзан и изгарящ от съвест за чудовищната лъжа, в която е главен герой, планувал да разкрие пред света, че никакъв полет в космоса никога не е провеждал той, както и всички други руски космонавти до неговото време и до сега, (както и всички американски космически полети до сега) участващи всички в разигравания вече повече от 60 години космически цирк от СССР и Русия сега, и САЩ, управлявани от едни и същи юдео – ционисти, чиято кулминация на космическия цирк бе поредната тотална бутафория "полети до Марс", която е нагла и ехидна подигравателна постановка на студиите за игрални и документални филми и компютърни анимации НАСА/Холивуд и Мосфилм, сега вече и Чайна мол и арабески с развети бели поли и маски!

Гледайте до къде щели да летят космическите мошеници!

ще летят до МАРС=ще летят до Мария и Иса – щели да летят до Боговете ни!!!

image

Ще летят те!
Скоро ще пълзят и се гърчат пред Тях и пред святите Им посредници – Българите!

На финала на предаването Сергей Кастарной изнесе доборосъвестно предсказания от Света Ванга в прав текст в кодиран формат за предстоящи глобални събития, които ние ще разсекретим за него и за всички: 


image


КАСТАРНОЙ от=от Иса от Тракия 

*
Мир никогда не будет прежним, мы уже не вернемся назад, пандемията е наказание от Космоса защото сме забравили за Бог. 

Абсолютно вярно светът няма вече да бъде предишният, защото ще въде вече и официално на Господарите и Властелините си!

МИР НЕ/БУДЕТ ПРЕЖНИМ а ще бъде на=а ще бъде на Богиня Диана Матара Мария и Бог Ежуа 

МЫ ВЕРНЕМСЯ НАЗАД при=при Богиня Мад Мария и Исуз

И за пореден път чия постановка е пандемията:

ПАНДЕМИЯТА Е НАКАЗАНИЕ от=от Бокиня Мат Диана и Иза 

ПАНДЕМИЯТА Е НАКАЗАНИЕ изпълнявано от=
изпълнявано от Кан (Жреци) от Богиня Мат Диана и Иза

подробна инфо по темата вижте в блога ни с парола на търсачката "безистена и пандемия ковид 19"

* Разбила се комета над Китай и донесла зараза, это Божья кара, това е Божието наказание

РАЗБИЛА СЕ КОМЕТА НАД КИТАЙ=Кан (Жреци) от Дуло от Богиня Мат и Кристоз

истинските светейши продуценти на Божия план Ковид 19, които възлагат изпълнението му на земните си потомци от изродените династични кланове на рода Дуло – юдео ционистите.

ЭТО БОЖЬЯ КАРА от=от Бог Ежуа от Тракия

* В Русия ще има внезапна смърт на голяма политическа фигура

Ще разсекретим и трансформираме това черноенергийно в прамвия му текст пророчество, за да открием в него поредното оригинално уникално пророчество в код за предстоящото Явяване на Боговете ни:

ще има ВНЕЗАПНА СМЪРТ=ще има Бог Исуз и Богиня Матара 

И генезисът на всички централни световни политически фигури:

ПОЛИТИЧЕСКИ ФИГУРИ от=от Българи Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш

* Света Ванга казала "Аз не виждам Америка!", и за възпиране на настъпилото резонно  оживление на присъстващите феномени, живеещи под постоянната военна заплаха от Америка, която разиграват юдео – ционистките управници на Русия и САЩ обединени зад кулисите, ще разсекретим какво в действителност е казала пророчицата, че вижда скоро да стане в Америка! 

АЗ (НЕ) ВИЖДАМ АМЕРИКА която ще е във владение на=
която ще е във владение на Кан (Жреци) на Изуж и Богиня Мад Мария 

* Ванга казала, че ще има Славянски съюз и България ще се присъедини към него, като това се тълкува и се подразбира и директно, че този съюз ще е под ръководството на Русия..

Това са остатъци от панславянската руска имперска доктрина, разработена от юдео – византийските – фанариотски юдео – ционистки управници на Русия, на СССР и сега пак на Русия, като съществена част от плана Калерги за геноцид и затриване на Българския и крипто Българския духовен интелектуален борчески прогресивен елит на поробените в империята народи и племена!

Вижте за какъв съюз прорицава Светицата:

СЪЮЗ под ръководството на=под ръководството на Исуз

СЪЮЗ под ръководството на=под ръководството на Сина на Иза

под ръководствота на Спасителят!

СЛАВЯНСКИ СЪЮЗ на=СЪЮЗ на Кан (Жреци) от Бог Исус Ел (Змей) 

И този, и всички бъдещи съюзи, ще се ръководят от Българи – праведните и святи династични жречески потомци на Българските Богове под директната егида и надзор на Спасителят!

БЪДЕЩИ СЪЮЗИ на=БЪДЕШТИ СЪЮЗИ на=СЪЮЗИ на Богиня Диана и Исуш 
 

–––––

Авторът и режисьор на филма за Света Ванга – инж. Стоян Петров,

image

който е преводач на Света Ванга и близък неин приятел, 

image

който преди това не се е занимавал с режисьорство и с филмово изкуство, докато Света Ванга не го е впрегнала в тази работа,

image

каза в момент на въодушевление от уникалната духовна атмосфера и от осезаемото невидимо присъствие на Света Ванга в студиото, че паметта за Ванга съществува 99% багодарение на руските средства за масова информация и на първо място на Първи канал, и това че филмът за Ванга ще бъде показван по Първи канал, е огромно признание за него и екипа на филма!

Бъди благословен за жертвената си мисия и дело, Приятелю и феноменен родственик, а Света ни Ванга, която подготвя следващия ти невиждан и нечуван по ничии кинематографски стандарти и тертипи филм за нея в двете измерения, ни заръча първо и ние да благодарим на целия творчески персонажен екип на филма и на спонсорите ви, на ръководството на Първи канал, на преминалия ударно и катарзисно на ваша и на Света Ванга страна прекрасен екип на "На самом деле", на чудесния Българин Галкин, на всички феноменни участници в предаването при него, и да ви благословим, като направим лека и съществена корекция в процентите, защото в България има необятна информация с безлимитна Любов за Света Ванга, независимо че официалните медии са завладяни от антибългарските реакционни соросоидни сили, които налагат завеса за тази сакрална информация!

ИМА НЕОБЯТНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Богиня Диана Мат Мария и Бог Иса

Света ни Ванга ни казва да предадем изричната ѝ заръка към Българите в България, както и към Българите и крипто Българите в Русия и към всички руснаци и рускоговорящи народи в руската империя, както и конкретно на членовете на нейната фейсбук група "Ванга. Предсказания", основана от жертвения ѝ родственик Сергей Кастарной по нейното указание, да започват екстренно и в компресирани темпове да учат ревностно и обстойно Свещения Български Божествен Сътворенчески език и неговия Свещен шифър и се просвещеват в сакралото Божие Познание, защото само и единствено с Българския език и с това Познание всеки ще може да измоли лично от Боговете ни индивидуалното си Спасение и всяка нова глътка въздух и вода и всеки следващ миг живот още!


image

image

Бъдете благословени наши свръх феноменни Родственици и Приятели от екипа на филма за Света Ванга и всички участници от предаването при Максим Галкин, на когото за подарък за прекрасната среща на феномените ще подарим сакралния Исусово – Мариин Кабала хороскоп на неговото емблематично и абсолютно непонятно досега име!

С Любов и просвещение за Максим:

МАКСИМ=
Кан (Жрец) на Иса и МаМа=
Кан (Жрец) на Иса и Мария Магдалена

СРЕЩА НА ФЕНОМЕННИТЕ ПОТОМЦИ на=ПОТОМЦИ на Исуш и Богиня Матара Диана 

Наистина какво уникално мистериозно предаване, в което Света Ванга ни разкри кои са мъртвите, с които е говорила преживе и какво ще се случва в света, предаване проведено под директното продуцентството и доаенството на семантичните Прототипи на прилагателното и свръхестествената категория "мистериозни" и Божествените субекти на всички мистериозни събития и процеси и мистерии в света!

МИСТЕРИИ=от Матара и Иса

МИСТЕРИОЗНИ=Матара и Исуз

СЕМАНТИЧНИТЕ ПРОТОТИПИ=Богиня Матара Диана и Бог Отец Ешуа 

–––––––––––––––––––––––––––––––

По време на работата по този импресиен постинг моя отдавнашна позната, с която не се бяхме чували и виждали повече от четвърт век, ми изпрати покана за приятелство във Фейсбук. 
Приех с радост поканата и ѝ писах в месинджъра:

МЕСИНДЖЪР място за лични срещи с=място за лични срещи с Мадара и Исуж

Благодаря ти за пожеланията и споделените взаимни чувства!  Снощи след фейсбук връзката ни в съня ми дойде любимият ти съпруг с поръчение да ти предам, че в другия свят той е реален, рационален, жив и действащ светец – какъвто и го видях, твой и на любимите ви деца и прекрасни внучета Ангел хранител и постояннен надзорник и пазител.

ПОСТОЯНЕН НАДЗОРНИК=
Богиня Диана и Кристоз=
Богиня Диана и Исуз от Тракия 
 
Приказвахме си, но ми изтриха спомена за разговора,

ИЗТРИХА МИ СПОМЕНА за=
за Христоз и Богиня МаМа=
за Исуз от Трахия и Богиня Мария Магдалена

обаче обезателно ми е заръчал да ти кажа да започнеш да се просвещаваш в нашия блог http://bezistena.blog.bg за светоустройствените тайни, и където ще разбереш удивена за непреривната окултна и реална духовна, душевна и физическа връзка между двата свята и скорошното разкриване на тази тайна при епичното Явяване на Боговете ни Господ Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена, Чийто светейши служител е съпругът ти сега и от Чийто жречески род Дуло си и ти Тяхна феноменна генетична потомка!    Настойчиво непрежалимият ти съпруг Свети ... ти предлага да започнеш от тематичния ни постинг   

"Задушница. Пада завесата от една от най – важните светоустройствени тайни на човешкия живот – границата и връзката мужду световете!" 

Ако при отваряне на постинга фоновата песен не тръгва, пусни я от видеоблока накрая на постинга. Ще почувстваш осезаемо как той е край тебе, пеейки в радостни сълзи за скорошната ви среща – тука, на Земята, при посрещането от всички ни на Боговете ни и на Божията Светейша армия.
Стъпи здраво на духовните си и верски устои и житейска мъдрост, отвори Душата си за нашето познание и влез смело в нашето сакрално Познание – ще ти трябва жизненоспасително за тебе и любимите ти хора в днешните страшни Последни времена!

Сега със Света Ванга работиме по същата тема и новият ни постинг ще е за тази фундаментална светоустройствена тайна за непреривната връзка между живите и мъртъвците, между двата свята.  Бъди благословена, Приятелко и родственица наша!

–––––––––––

Не ми отговори Приятелката, явно инерцията от ортодоксалното ѝ комунистическо безБожно атеистично минало още я държи, въпреки че видях в профила ѝ въодушевени нейни снимки от Рилските езера, което предполага някакво ниво на духовност и езотерика, а и сама ми потърси профила, който е само на подобни теми, пък тя е колега  инженерка с достатъчни интелектуални качества да види в профила за какво става дума...
Сега видях, че ме е изтрила от приятелите си, дето сама ме повика тази вече приятелка с малка "б", и по – точно вече само позната...

Една Приятелка по – малко и колко много важна просветителска информация на тази цена!

Съпругът ѝ Свети ..., който е първо безприкословен и безпристрастен въздаващ и санкциониращ Божи служител, и после надзираващ и обгрижващ от небесния ѝ светейши екип, има достатъчен арсенал с катарзисни принуди, които дано не са много екстремални, и той вече има думата там...        

КАТАРСИЗ=Кристоз=Исуз от Тракия 

ИМАМ ВЕЧЕ ДУМА от/за=
от/за Ешуа и Богиня Диана Ма Ма Ма=
от/за Ешуа и Богиня Диана Майка Мария Магдалена 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Светии от Вси Светии, водени от Света Ванга.
Исус и Мария и те винаги с тях и нас.
–––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни и превенция от Света Ванга:

Колкото по – възвишени и общочовешки и чисти са молбите на хората към предците им – Светии с това Познание, толкова повече те се отзовават на молбите на земните им потомци!










Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
28.02.2021 17:45

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674678
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!