Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2014 22:29 - Практика 3 - Юнона
Автор: cafessita Категория: Хоби   
Прочетен: 2434 Коментари: 0 Гласове:
0



 Сега ще затвърждаваме знания! Юнона ме помоли да ѝ хвърля едно Таро за следващите 6 месеца. Подредбата е проста и вече, надявам се, добре известна. Единственото, което ще демонстрирам тук е значението на картите. :)
Също бих искала да използвам възможността, за да помоля всички, които искат да им гледам, да ми казват зодията си и, ако е на любов, и зодията на другия човек. Това много ще улесни нещата. Имайте предвид, че всяка карта има десетки значения и колкото повече знам за ситуацията, толкова по-точна мога да бъда в тълкуването. Благодаря предварително!

image

И така, нека да започнем с тълкуването ред по ред:

Ред 1 /настояще/ - 5 пентакли, Императорът, Крал жезли
Тук няма определна линия, или поне аз не мога да намеря. Картите са малко хаотични и са от най-различни сфери на живота. 5 пентакли е класическа карта за "бедност, загуба", но и за кураж. Залагам, че Юнона в момента далеч не е толкова добре финансово, колкото би искала. Вижда се доста голямо мъжко влияние, вероятно баща, близък роднина или висшестоящ в работата... и малко вероятно, но е възможно и да бъде нейният любим, в случай, че той е огнена зодия (лъв, овен, стрелец). Той е много мъдър и грижовен, въпреки че има тежък характер, и също така се грижи за Юнона. Хубаво е всеки да има поне един такъв мъж в живота си. :)

Ред 2 /любов/ - Рицар мечове, 9 чаши, 6 пентакли
В любовта си, Юнона е смела и готова да се бори за щастието си. Макар и бавно, това ѝ се отплаща. Не се виждат проблеми.

Ред 3 /работа. пари/ - 7 мечове, Дяволът, Крал пентакли
Ето тук изглежда да е проблемът. Очевидно има някаква лъжа. И 7 мечове, и Дяволът са карти с основно значение "измама" и дори "арогантност". Крал пентакли от друга страна е добра карта, а при Таро на Брюгел значението ѝ е "Един експерт не би се оставил да бъде излъган", така че оставаме оптимистични, че Юнона няма да се подлъже и всичко ще се оправи без да има потърпевши.

Ред 4 /какво очаква/ - Отшелникът, 3 чаши, Паж чаши
Юнона очаква предложение за брак или съвсем сериозно обяснение в любов. Може да бъде и очакване да забременее (ако е това, ще бъде момиче)! Също така ѝ трябва малко време да си избистри главата и възнамерява да си даде малка почивка съвсем скоро.

Ред 5 /какво НЕ очаква/ - Обесеният, Паж пентакли, 10 мечове
Не очаква голямата промяна, която я очаква в живота ѝ и фактът, че съвсем скоро може да ѝ се наложи да си смени работата или поне да бъде малко по-спестовна за известен период от време.

Ред 6 /до 3 месеца/ - Луната, Кралица пентакли, Колелото на съдбата
В следващите 3 месеца измамата, свързана с работата, ще излезе на яве. Кралица пентакли може да представлява самата Юнона (ако е земна зодия - телец, козирог или дева) или жена в обръжението ѝ, която е земна зодия. Въпросната Кралица пентакли ще доведе до обръщането на късмета и завъртането на Колелото на съдбата, а от там и възможността за смяна на работата.

Ред 7 /до 6 месеца/ - Сила, Кралица жезли, 10 жезли
В следващите 6 месеца Юнона трябва да бъде силна, за да може да устои и на служебния, и на личния фронт. Вярно е, че накрая ще бъде много изморена, но вярваме, че ще се справи. За съжаление в следващите 6 месеца не се очаква да се осъществи предложението за брак (или другото, произтичащо от паж чаши и 3 чаши), а само борба с проблемите, основно в работата. Да се надяваме обаче, че всичко ще завърши щастливо!

Cafessita



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cafessita
Категория: Хоби
Прочетен: 106555
Постинги: 50
Коментари: 1
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930