Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2015 13:09 - Kъм хората
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 756 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.02.2015 20:26


imageКъм хората 

Заветът повелява синхронност и последователност  да има в хода на събитията, а не хаос. Той не води до нищо добро. Синхронността е важна за баланса и мира в хармонията-живот, възприет като енергийна субстанция. За хората, които сега са на земята, това е много сложно понятие и е трудно за осъществяване, за поддържане като концепция. Сложни са процесите за живот на земята. Хората стават все по-безжизнени, апатични, агресивни, безволеви, объркани, незнаещи какво искат всъщност от живота, защо живеят, как да го живеят, какъв е смисълът да влизат от ден в нов следващ ден, какво да правят със самите себе си, с какво да се занимават, как да съхраняват жизнената си енергия, как да я мултиплицират, а не да я разпиляват. Това е най-тежката масова епидемия за хората, които сега са на земята.

Нямат водачи, които да следват. Да, има водачи, много от които хаоса още по-голям правят, не помагат, а даже вредят. Хаосът е тотален, затова е с размерите на епидемия. Много учения са изопачени и подчинени на една цел – енергийно източване и зомбиране (енергийно подчинение). Много човеци са забравили, че всеки носи знанието вътре в себе си. Само себепознанието и себеразбирането могат като учения да помогнат на хората да овладяват хаоса, да излизат от стереотипните коловозни рамки, да проглеждат за истината, да бранят жизнената си енергия и личното време живот на земята. Никакава цена не е в състояние да ги остойности!

Сега хаосът е масово явление, затова е с размерите и опустошенията на епидемия. В този процес оцелели има и ще има, но само при тези, които се осмеляват и дръзват навътре към себе си да се насочват, собствените си души по-добре да разбират, да следват своя собствен ритъм и глас, които най-вярно показват как и в каква посока да се движат, на какви занимания да се отдават, откъде и от кого помощ и подкрепа да получават, на кого доверие да имат, че няма да ги подведе и/или използва за свои нужди и цели.

Тези, които не успяват да се справят, живота на земята ще напускат – дали “като круши ще окапват”, ей така, без видима причина, дали от болести, от катаклизми, от неизяснени обстоятелства... Начини винаги ще има душата “У Дома” да се прибере, ако й е сложно в живота на земята да остане. Тъжно ще ви е, когато обичани от вас хора си отиват. Те ще ви липсват, но най-вече ще ви липсват заради неизказаните от вас думи (по някаква причина): “обичам те!”, “прости ми!”, “прощавам ти!”, “ти означаваш много за мен!”, “благодаря за радостта и щастието да сме заедно в този живот на земята!”, “липсваш ми!”... 

За да овладеете хаоса, за да победите епидемията, която ви прави живи биороботи, работете със самите себе си! Да, сложно е, болезнено е, трудно е... Искат се постоянство, усърдие, воля, вяра, упование, безотказност... Кой е казал, че животът на земята е лесен? Животът на земята е училище, място за проява, за изява на творческия потенциал, за разгръщане и надграждане по нов начин, при съвременни условия на дарбите, талантите, способностите, уменията, които които душите ви носят със себе си в този живот, за да ви носят успехи, радост, удовлетворение! За твореца във вас пречки няма, за да се изяви! Нужни са само желание и порив за проява, за себедоказване. Влезете ли в обяснения за нужните пари и всякакъв друг вид средства, защо не може да стане, вие предварително се отказвате от развитие. Когато имате всичко налице, е лесно. Тогава творецът във вас е предизвикан да твори, с воля му налагате да твори, защото има всички условия налице. Не е едно и също.

Провокирайте духа си да твори “от нищото” и ще разберете как жизнената ви енергия е нарастнала многократно! Тогава ще получите “от нищото” всичко, от което се нуждаете, за да проявите творческия си потенциал, да задействате твореца във вас да създава, да постига успехи и удовлетворение за вас. Този процес ще ви “събуди” за живота, ще ви дава импулс и сила за живот. Това ще ви извади от хаоса, от статуквото, ако досега сте били в него! Оставите ли се на течението да ви носи, оставите ли се доброволно на потока – дали ще ви изхвърли извън охлюва на еволюцията или ще ви държи в неговия център, е единствено и само ваше желание и избор – по силата на свободната воля, която имате, но не осъзнавате напълно, защото не я разбирате. Още се учите как да я ползвате.

Развивайте твореца във вас и освобождавайте клетъчната памет на духа си от негативните наслоявания натрупани в настоящия ви живот. Многослойно сте обременени и всеки ден носите този тежък товар навсякъде с вас, за всичко и навсякъде. Осъзнайте необходимостта от разтоварване, за да летите, а не да ходите, да пълзите или да се заравяте в земята, поради всякакви страхове, рамки, блокажи, ограничения, влияния, въздействия. За всичко има начини. Важно е първо да го осъзнаете, след това да поискате да се разтоварите, да направите първата крачка в тази посока, в този процес и да останевте в него, стъпка по стъпка да се придвижвате напред. Първият постигнат успех ще ви мотивира по-усърдно да продължавате, докато се усетите напълно разтоварени и облегчени. Тогава ще сте изпълнени с жизнена енергия, ще сте жизнерадостни, ще изпитвате радост по много начини, ще сте щастливи и удовлетворени и от себе си, и от живота си. Ще ви се иска да мотивирате други хора около вас да правят същото, да ги подтиквате с примера си да се осмеляват, да влязат и те в този прочистващ подпомагащ процес.

Така епидемията “хаос-жизнено обезсилване” няма да ви стигне и погълне. Ще я има, но за другите, за тези, които не се осмеляват да осъзнаят, че животът им зависи от тях самите, а не от някой друг. Еволюционните процеси протичат с различна скорост за всекиго, затова има различни измерения, различни вибрационни нива на осъзнатост и възприемане на живота – съществуване или живеене. Нещата са прости, не са сложни. Всички истини са простички, разбираеми за всекиго. Егото ги прави сложни. Живейте в хармония между дух и душа, ум и тяло. Така ще сте балансирани, в мир със себе си и ще  разберете, че животът е прекрасен!

Ошвешт - 18.07.2014г

 




Тагове:   мир,   баланс,   живот,   хора,   Завет,   духтворец,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 571009
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930