Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2015 13:46 - Регресивна хипноза Полет на духа като психотерапетичен метод за човека
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 902 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.02.2015 10:53


image                           Регресивна хипноза В ПОЛЕТ НА ДУХА

е и психотерапевтичен метод, който подпомага изясняването, преодоляването, преработката на травми, болести, фобии, страхове, наследени от минали животи-превъплъщения, които оказват силно въздействие върху настоящия живот. С този запис-видео жената, изживяла този хипнотичен сеанс (частичен запис), изказва желание да подпомогне хората да се замислят над това, какви товари носят със себе си от миналото, които им пречат да осъществяват щастлив пълноценен живот, колко е важно осмислянето и анализирането на получената информация и как тази преработка-освобождаване на клетъчната памет на духа подпомага човека да продължава напред в живота си с по-широко отворено съзнание за неговите същност и смисъл, за ценностите в него.

Регресивната хипноза Полет на духа дава полезна обзорна подбрана информация за духовната енергийна същност, която сте, която да ползвате за настоящия си живот като помощ и подкрепа в много насоки на проявленията, изявите, търсенията Ви в живота, да успявате да внасяте положителни промени в областите, където усещате най-голяма необходимост. Любопитството не се толерира, но любознателността с цел полезност се подпомагат от духа. Той знае накъде да Ви поведе в полета си, каква информация да извади от подбрани минали Ваши превъплъщения и роли, в какви картини да Ви потопи, за да си припомните как сте успявали в миналото, да Ви мотивира и подкрепи в настоящи Ваши задачи и мечти, в каква посока да дерзаете да постигнете успехите, към които сте устремени.

В сеанса преживявате позитивни и негативни ситуации. Доверието между мен, като Ваш водещ и Вас, е много важно условие за провеждането му. По време на целия сеанс ние сме в диалог и аз следвам Вашите желания. Нищо не се случва против Вашата воля, а само това, което Вие изказвате като желания и необходимости. От сеанса излизате заредни с позитивна енеригия, а не изтощени и измъчни, каквото и да сте преживели в него. Скептиците придобиват доказателства какво богатство носят в историята на своята еволюция и възход във времето, а страхуващите се разбират, че страховете им преди сеанса са били неоснователни.

Ползите за Вас са разтоварване на клетъчната памет на духа Ви от негативни товари и обремениявания, които оказват затруднения в настоящия живот, освобождаване от фобии, блокажи, страхове, ограничения. Разбирате защо общуването Ви с хората край Вас е такова, каквото е, придобивате представа какви промени да внесете в начина си на общуване, за да се радвате на хармония и щастие. Получавате ценни насоки, напътствия, подкрепа от Вашите духовни учители, наставници, подпомагащи Ви енергийни същности, как да следвате пътя си, в каква посока да развивате творческия си потенциал, как да обичате и възприемате себе си по-добре, както и много други полезни и подпомагащи по-нататъшния Ви живот и дейности  преживявания. 

Галя Йосифова











Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 572898
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930