Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2015 12:19 - НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 764 Коментари: 0 Гласове:
1



http://www.shirinan.com/citati/kniga-4/239-novo-vreme-chovechestvo-navliza

image

НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА   Всичко тече и всичко се променя. На земята всяко нещо си има начало и край. Когато предназначението на едно нещо бъде изпълнено, то си отива, за да направи път на новото, което да задълбочи още повече познанието за живота. Сега мнозина се притесняват за своите старини, дали ще успеят да натрупат достатъчно трудов стаж и да получават пенсия, след всички промени и реформи в държавата, и това до известна степен е нормално. Всеки, малко или много, мисли за своето бъдеще. Но това, което не се знае от повечето хора, въпреки че много предсказания и предупреждения за него има, е, че скоро животът, такъв какъвто го познаваме, коренно ще се промени. В близките десетилетия животът ще претърпи голяма промяна, която ще отведе човечеството към по-светло бъдеще.

Но преди да поговорим повече за тази промяна, нека се върнем назад в миналото, когато не веднъж човечеството е преминавало през такива промени, които са тласкали живота на хората в коренно различна посока. Вече има много разпространена информация за лемурийската и атлантската раса, които са населявали земята преди нас. Преди тях е имало и други раси, но сега ще поговорим за тези, защото те са по-близки и познати за съвременния човек. Всяка раса има глобална мисия, която изпълнява през целия си цикъл на съществуване. Когато тя бъде изпълнена, прави път на нова раса с нова мисия, която да задълбочи още повече познанието за живота на земята.

Основната мисия на лемурийците е била да се научат да използват силата и енергията на водата. Много голяма част от земята, дори ние самите, сме изградени основно от вода. Умението да управляваш водата е умението да претворяваш себе си и заобикалящия те свят. Водородът е най-разпространеният елемент във вселената и това е била една от основните мисии на лемурийците, да се научат до съвършенство с него да си служат. Те са били земноводна раса, живели са както във водата, така и на сушата. Умеели са с лекота да се свързват с водата, черпейки познание и сила от нея. Така постепенно са пренесли силата и мъдростта кодирана във водата и на сушата. Водата е като вселенска информационна банка, която пази огромно познание и сила в себе си. Мисията на лемурийците е била да се научат да използват това познание и сила.

Когато изпълнила своята мисия лемурийската раса си отишла, с помощта на катаклизми и рязка промяна в енергийното поле на земята. Условията за живот се променили и това тласнало лемурийската раса да еволюира в нова раса, позната още като атлантска. Атлантите също дошли с обща мисия и цел. Те се различавали от лемурийците по видими физически белези и по умението да използват и пропускат енергията през себе си. Те живели на сушата, но в близост до водни източници, защото познанието, което лемурийците оставили като наследство след себе си, ги е подпомагало много в тяхното развитие.

Основната мисия на атлантската раса била да опознае вселената. Те умеели да пътуват свободно из цялата вселена с помощта на своя дух. Тяхното съзнание било толкова развито, че им позволявало да черпят информация от различни нива на измеренията из цялата вселена. Мисията им била да опознаят силата и възможностите на вселената. Пренасяли на земята многобройни познания от други светове, които посещавали на енергийно ниво. Физически те били през цялото време на земята, но със своя дух са се понасяли в безкрайните коридори на вселената.

Цялата вселена е пълна с енергийни коридори, които свързват една част от вселената с друга. Те са като огромни мостове, които духът използва, за да преминава невъобразимо големи разстояние само за един миг. Това била основната мисия на атлантите. С опознаването на вселената и нейните възможности те изпълнили своето предназначение и по подобен начин като лемурийците направили път на следващата раса, която в нови условия за живот ще се потопи в ново познание.

И ето, че дойде времето на нашата раса, която също е към края на своята мисия и ще даде път на нова раса, която в близките десетилетия ще се появи на земята. Но каква е мисията на нашата раса, може ли да се досетите? Ако не се досещате, не се притеснявайте. Всички отминали раси са били в това положение. Те не са осъзнавали глобално своята мисия, но въпреки това са били тласкани от висша сила, която им е помагала да я изпълнят. Сегашната раса, която населява земята, е потопена в мрак. Допуснали сме злото да окаже много голяма роля в живота на хората. Това от своя страна е откъснало хората от духовното и е насочило вниманието към материалното. Именно тук се корени мисията на съвременната цивилизация, умението да си служим с материята. Но за да го постигнем, преди това е било нужно да я опознаем като се потопим по-надълбоко в нея. За това злото ни помогна много.

Огледайте се и вижте какви чудеса сътворихме с материята. Някои от тях, които са повлияни повече от доброто, са в помощ на човечеството, но други, които са повлияни от злото, постепенно разрушават естествения ритъм на живота унищожавайки природата, замърсявайки въздуха и водата. Това е неизбежно, имайки предвид условията, в които сме потопени. Не след дълго всичко ще се промени и земята ще се прочисти. Част от сегашното население на земята ще стане свидел на това. Всъщност ние се намираме на прага на цивилизация, която си отива и прави път на нова.

Кога ще се случи това ли? Когато човечеството стигне до етап, в който индустриалната революция ще намали своите темпове и ще утихне. Ще дойде момент, в който учените ще се изчерпят и няма да са в състояние да измислят нищо ново. Това ще е явен знак за човечеството, че предстои голяма промяна. Големи монополистични предприятия ще фалират, защото хората няма да имат повече нужда от техните услуги. Постепенно те ще бъдат заменени с енергийни способности, които са заложени вътре в нас.

Не се страхувайте от тази промяна, тя е за добро. Да, ще има катаклизми, които ще помогнат на земята да се отърси от целия негативизъм и замърсявания, но не се страхувайте от тях. Жертва на тези катаклизми ще станат тези, които не желаят в новото да навлязат. Катаклизмите ще са като спасителен пояс за тях, който ще им помогне да си отидат У Дома, защото в противен случай животът на земята ще им се види много тежък, защото условията за живот коренно ще се променят.

Слънчевата енергия ще ни достига с по-голяма сила, тя ще е основния двигател на новото, което предстои. Тези, които са допуснали злото в себе си най-надълбоко и не успяват от него да се освободят, ще станат първи жертви на промяната. Новите условия ще са непосилни за тях. Всички раси досега са преминавали през подобни събития, неизбежно е. Няма как да израсте новото, ако преди това земята не бъде прочистена от старото. Тези, които се подготвят за новото време не бива да се боят от новите условия и предстоящи катаклизми, защото тях Господ ще ги пази. Всички, които успеят да възродят доброто в себе си и да се отърсят от старото и ненужното, ще са в състояние на мир, хармония и баланс в новото време да заживеят, където светло бъдеще очаква цялото човечество.

Новото време, което предстои, ще бъде населявано от нова раса, която отново ще бъде видимо различна от настоящата. Новите хора ще изглеждат по-различно, но сега няма да се спирам на това, защото не е толкова важно. Важното сега за хората е да осъзнаят пътя, който е нужно да извървят, за да достигнат до момент, в който почувстват себе си готови в новото време да навлязат. Идните десетилетия човечеството ги очаква много работа, преди всичко да отблъснат колкото се може повече злото от живота си и заедно с това да се отърсят от старото и ненужното, защото новата раса ще е раса на любовта.

В новото време хората, които останат и се приспособят към него, ще се учат да си служат с любовта. Злото ще е загубило своята сила и няма да има такава власт над хората, каквато има сега. Тогава хората ще са поставени в коренно различни условия за живот, които ще ги тласкат да се обединяват и заедно да творят и да преоткриват силата на любовта. Това е и една от основните мисии на новата раса, която ще наследи нашата. Нейната мисия е да изучи в дълбочина умението да се твори със силата на чистата безусловна любов. Нейните възможности са безгранични и тепърва предстои да се разкриват. Не забравяйте, че в себе си носим божествената искрица любов, с която Господ ни е дарил. Той ни е благословил с възможността да творим също като него. Целия този път, през който преминават всички цивилизации, ни помага да ставаме все по-добри в умението да творим.

Промените, които предстоят, ще бъдат и резки, и постепенни. Всъщност те вече се случват. Човечеството постепенно......

Откъс от книгата: "ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си"





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 566732
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031