Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2016 12:27 - Какви уроци усвояваме в Живота? - 36-40
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 633 Коментари: 0 Гласове:
0



 Какви уроци усвояваме в Живота?
image

36. урокът за майчинството/бащинството, грижовност, любов, родителската отговорност – Във всеки живот, до последния, се усвоява урокът за отговрността да създадеш базата за развитие и проява на душа в нов живот, която ти е гласувала твоа доверие. Няма еднаквост, матричност в този урок. Той е уникална проява за всекиго, по разнообразни начини, с негативни или позитивни прояви в него, в зависимост от нуждите на Програмата-Живот както на родителя, така и на детето. Не за всеки земен живот душата взема този урок за усвояване.

37. урокът за ролята на парите, материални придобивки, имущества за качеството на Живота – В земно превъплъщение в материален свят те са необходимост, която подпомага целите, задачите, уроците, заложени за усвояване, които душата е преценила като важни и значими за еволюционното развитие й в дуалното практическо училище. Широкообхватен урок с много ползи.

38. урокът за развитие и утвърждаване на собствената житейска философия и мироглед – Да утвърждаваш собствена житейска философия и мироглед е сложен урок, трудно постижим за по-слабо развити души. Опитността придобита на практика на Земята, независиомо дали е с негативен или позитивен знак, е много ценна и полезна за душата. Няма грешно и правилно, редно-нередно или незначително. Житейската философия е многолика и самонадграждаща се в Живота енергийно-мисловна структура, която подпомага душата в еволюционното й развитие и усъвършенстване. Философствайте на воля, но и се себедоказвайте!

39. урокът за осъзнаване същността на живота на Земята в човешко тяло с Програма-Живот – Този урок е важен за всички Животи, във всички превъплъщения-роли, с различен знак на задълбоченост на същината му. Душата с голяма радост влиза в нов Живот на земята, без значение дали ще е труден или лек пътят пред нея, дали ще постига с лекота дръзновенията си или с много труд, усилия, себедоказване, дали ще е с повече радсот или с повече болка. Само на земята душата може да изживее дуалността на чувствата, емоциите, да придобие опитност на практика, защото У Дома в Духовния свят всичко е любов, хармония, знания, мъдрост, омиротвореност, няма негативизъм. Всеки изживян живот на планетата Земя е ценен за нея именно заради практическото правене на нещата с помощта на творческия потециал, многовариантността на начините за осъществяване на делата, целите, задачите, мисията, с чувства, емоции, психика.

40. урокът за успешно преодоляване на фобии, страхове, ограничения, комплекси – Те са пренос от минали травмиращи събития взети за отработване-зануляване-надграждане в позитивен аспект в настоящия живот при съвременни условия, показващи уроците, които душата има да усвоява чрез тяхното преодоляване. Често е съпроведн със страхове, ограничения, блокажи, но те са разрешими, когато човек осъзнае, че щом ги носи със себе си в този живот, е в състояние да се справи с тази задача, да се освободи успешно от тяхното бреме.

Галя Йосифова 
Консултант по психология / Персонален Коуч
Поведенчески анализатор – Взаимоотношения

Житейски и личностни проблеми 
Психологическа диагностика на заболяванията 
Регресивна хипноза / Полет на духа 
Енергийно-лечебна хипнотерапия

Бизнес-психология

 

e-mail: gacreco@hotmail.com
www.galacreativeconsulting.com 
фейсбук - Galja Josifova





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 572565
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930