Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2016 17:40 - За жените – 30 становища - 8
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 975 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 За жените – 30 становища

image

За жените – пътешественички – Пътуването е необходимост и радост за душата. Духът е свободолюбив пътешественик, трудно стои на едно място. Светът е отворил границите си за всекиго, пожелал да пътува. Не за всички жени пътуванията са възможни, по ред обстоятелства, фактори, причини, които ги ограничават или правят невъзможни да се случват. Когато жената е в поставена в тази зависимост, душата се чувства като в капан, от който желае да излезе, но не съумява, защото не се осмелява или бариерите около нея са твърде високи, непреодолими. Тези жени, които са в обратната позиция, имат възможността често да пътуват, усещат себе си по-свободни, по-смели, по-решителни, по-добре и успешно се справят с предизвикателствата в живота, защото познават свободата, живеят с нея. За някои възрастови групи спокойствието и установяването на едно място, без движение на по-големи разстояния, са за предпочитане. Така душата им се чувства спокойна, сигурна, без предизвикателствата на неизвестностите, които съпътстват пътуванията.  

Мили жени, вие, които усещате-осъзнавате за себе си, че силно желаете, мечтаете да пътувате, наблизо или надалеч, в България или по света, сами или с някого, служебно или като свободен човек, по-често или по-рядко, но нямате възможност, не се отказвайте от мечтите и желанията си! Може към настоящия момент те да изглеждат невъзможни, но въпреки това, не спирайте да вярвате, че те са възможни за реализиране. Когато душата много силно го иска, не се отказва, проявява търпение, моментът настъпва. Тя знае накъде желае да ви поведе, затова подава идеи, желания, копнежи. Правете това, което е по силите ви към всеки конкретен момент, стъпка по стъпка дерзайте, само не стойте на едно място, чакайки, без да влагате усилия за реализация на желаните от вас пътувания. Пътувайте в мислите си, в представите си, изживявайте в душата си всички красиви мигове, които мечтаете да видите и наяве. Това помага много на емоционалната система, на психиката, подпомага ви да се самосъхранявате, да оставате спокойни и стабилни в трудни моменти. Животът е безкрайно предизвикателство, в което всичко става възможно, дори когато най-малко очакваш.

Мили жени, вие, които усещате-осъзнавате за себе си, че пътуванията за вас са нещо нормално, част от стандарта и начина ви на живот, дори вероятно донякъде и натоварващи ви, изморяващи, не ги отказвайте, а ги преосмисляйте! Възприемайте от различни гледни точки ползотворността им, какво ви носят, с какво ви обогатяват, разнообразяват, учат с нови опитности, подпомагат да израствате, да познавате живота от по-широк спектър, защото сте в движение, не се статични, еднообразни. Ако сте пътуващи работещи, приемате това като умора, натоварване, отнема ви много време,  стресира и депресира ви, погледнете на всичко това по нов начин. След като е за вас рутина, ежедневие, погледнете по нов начин на житейската си ситуация. Обърнете внимание на това, какво пропускате да видите, когато пътувате. Замислите ли се, ще осъзнаете, че не сте забелязали красотата по пътя, много нови неща, които всъщност биха ви впечатлили, когато насочите погледа си целеустремено към тях. Всичко в живота се променя, когато се възприема от различни гледни точки, широкообхватно и мащабно. Пробвайте и разберете сами!

следва продължение...

Галя Йосифова 
Консултант по психология / Персонален Коуч
Поведенчески анализатор – Взаимоотношения

Житейски и личностни проблеми 
Психологическа диагностика на заболяванията 
Регресивна хипноза / Полет на духа 
Енергийно-лечебна хипнотерапия

e-mail: gacreco@hotmail.com
www.galacreativeconsulting.com 
www.moyatjivot.com
фейсбук - Galja Josifova



Гласувай:
3



1. breeze - Всичко това може и само с едно "становище".:)
17.03.2016 18:15
Успех!
цитирай
2. paralelno - отговор
17.03.2016 18:45
Здравейте, благодаря за коментара. Да, възможно е! Целта на тези становища е да провокирам-мотивирам към по-различно, по-разкрепостено, многопосочно мислене, освен това говоря и от личен опит, който е многообразен и най-вече , е доказателство за това, което пиша тук. Хората, които ме познават знаят, че съм откровен човек, практик съм, не съм теоретик. Точно за жените пътешественички писах с радост, защото знам аз през какво преминах, как всичко написано в материала беше мой път... Ако Ви се струва преувеличено, пишете ми, ще дам пояснения. Твърде дълъг материал ще се получи, ако пиша по-подробно...
Желая Ви хубава вечер, вяра и дръзновение!
Галя
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 571403
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930