Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2016 16:40 - Цялостна клетъчна памет - какво е това?
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 799 Коментари: 0 Гласове:
2



   Цялостна клетъчна памет - какво е това?

image

Тя обхваща съхранението на информация в клетъчната памет на всяка една клетка на:

А. организма

Б. тялото

В. душевността

Д. духа

Е. енергийните тела

А. и Б. = организмът и физическото тяло са в единодействие помежду си също както духът и душата са едно единно цяло - нашата духовна енергийна същност. организмът и тялото не са едно и също нещо, а две взаимно допълващи се структури на физическо ниво - изражение на енергията в плътна материя.

В клетъчната памет на всяка една тяхна клетка се съхранява информация от три направления:

- от ембрионалната възраст, когато по време на бременността ембрионът мисловно телепатично чрез пъпната връв възприема от майката всички нейни изживявания, натрупва ги в жизнените си енергийни центрове, а и в някои конкретни органи, в зависимост от това, какви емоционални обременявания възприема от начина на живот и усещанията на майката за себе си, за детето в утробата й, как тя общува с околния свят, с хората край себе си, как те се отнасят към нея...

- от изживяванията от всякакъв характер през всичките хиляди дни живот от мига на раждането до настоящия момент,

- от преносите на недовършени истории от минали животи в настоящия, като база, на която порастващото дете стъпва, за да усвоява важните житейски уроци, поуки, познания, мъдрост, за които душата го е призвала да е в нов живот (Програма Живот) в нова роля-превъплъщение.

Целият този обем информация носим постоянно със себе си, без да го осъзнаваме, без да разбираме, че организмът и тялото ни в конкретни моменти реагират със събуждане на спомени, извадени от клетъчната памет, за да ни покажат на какъв етап сме от своето развитие, какви уроци са дошли на дневен ред да усвояваме, да преминаваме през тях, за които те ни подават сигнали и подсказват, като мъдри учители провокатори-мотиватори. Когато се научим да познаваме сигналната система на организма и тялото, тогава ще ни е много по-леко и лесно да ползваме помощта им и да се съхраняваме здрави, т.е. да освобождаваме болките, заболяванията от мисията ми на известители за нас, насочващи ни какви са приоритетите за нас в живота и в нас самите. 

В. = душевността обхваща психиката и нервната система, които са обвързани с нашия разум и мисли (с егото ни), както и с емоциите, които провокират чувствата (в душата ни) да се проявяват, с които преминаваме през всички събития в живота си, всеки ден. Двете двойки: психика - нервна система )его=разум) и емоции - чувства (душа) участват в управлението на ежедневните процеси в нашия живот, Чрез тях и в тях складираме огромен обем информация - позитивна и негативна, която тежи като енергийна обремененост върху нас и коства жизнена енергия за съхранението й вътре в нас.
    Д. = духът съхранява в себе си информация от три направления:

- цялостната информация от натрупаните опитност и знания във всички наши минали животи, в предишни роли-превъплъщения - като мъж и като жена, която допълваме всеки ден с нова информация, опитности и познания от настоящия ни живот,

- знанията, които душата усвоява в своето вечно учение в Духовния свят (У Дома),

- информацията, която духът носи на душата от своите вечни пътувания във всемирното космично енергийно пространство.

Е. = енергийните тела (ментално, каузално, астрално, етерно, светлинно, духовно) поемат в своя светлинно-енергиен спектър нюансите на всички наши изживявания, което се отразява на цветовия енергиен спектър на излъчване в нашата аура като човеци в плътно физическо тяло и като енергийно цветово сияние на духовната ни енергийна същност.

В разширение тази информация може да се допълва с много конкретика, в различни аспекти и подразделения. Дори само това синтезирано знание е помощ за нас, да сме наясно

- какво носим в себе си във всеки миг от живота ни,

- как то ни влияе,

- каква роля има за нас,

- кога и защо се проявява,

- какво да правим с тази изплуваща събудена в нас информация,

- как да пречистваме клетъчната си памет в нейните 5 области,

- как да се учим чрез нея,

- как да успяваме да постигаме ползотворна резултатност в делата си чрез нея,

- и много други важни значения за нас.

Галя Йосифова
Консултант по психология / Персонален коуч
email: gacreco@hotmail.com

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 566695
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031