Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2016 16:50 - За прехода на Слънчевата система в по-високи вибрационни нива
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2105 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Говори и пише се много за прехода на Слънчевата система в по-високи вибрационни нива

image

 

 

Галактиката Млечен път не е равнинна плоскост, а нагъната, вълнообразна в своята "дебелина", като хармоника. Нашата Слънчева система се намира в нейния най-външен ръкав, което ни прави най-отдалечени от Централното галактическо слънце. Всичко във всемирното космично пространство е във вечно движение, спираловидно.

В тези процеси Слънчевата система попада във вихрови движения, които я обхващат и в движенията на въртенето на галактиката, и в движението навътре в самия външен ръкав, което я поставя - образно казано, като лодка в бурно море, т.е. и в посока към вътрешен ръкав на галактиката.

Там вибрационните вълни са на друго ниво, честотите са по-високи , а резонансът - по-ярък и отчетливо-осезаемо по-мощен. Тези процеси хората усещат и възприемат най-вече чрез психическата и нервна система - чувстват безпокойство, световъртеж, изнервеност, апатичност, безсилие, напрежение, безсъние, резки амплитуди на кръвното налягане, необоснован плач...

Когато човек не е обърнат навътре към себе си, когато не работи сам със себе си, а чака някой друг да го направи вместо него, помощта да дойде отвън, а не отвътре - да чуе гласа на душата си и съветите на духа си, когато само чете полезна информация, но не я прилага на практика, защото му е трудно или не знае как, или не я разбира, тогава той се чувства точно по този начин - като в капан, от който не знае как да излезе.

Когато работиш с цялостната си клетъчна си памет и си в процеси на пречистване, когато ползваш всички свои ресурси в работата със самия себе си, когато общуваш на мисловно телепатично ниво с планетите и космичните Съществуващи в Слънчевата система, в галактиката, когато осъзнаващ, че ти като индивид си също толкова значим, колкото тях и всичко друго в Мирозданието, тогава с лекота и без катаклизми преминаваш в новите вибрационни нива, така както от един ден преминаваш в друг.

За много хора възприемането на себе си като "светещи духовно развиващи се" се оказва голяма заблуда, когато в един момент осъзнаят ,че не са се подготвяли истински, а са се самозаблуждавали ,че го правят. Космичните енергии в 2016г подпомагат именно процесите на пречистване дълбочинно, широко-мащабно, всеобхватно, на всички нива, във всички области, аспекти, направления на живота.

През 2017г те вече ще са други и ще ни влияят по друг по-различен начин,ще оказват въздействие върху други аспекти на личностното ни развитие, занимания, начин на живот, обществени и личностни прояви.

Работете със себе си, със своята история на живота, на същността, която сте! Всеки постига толкова, колкото може, доколкото позволяват възможностите му. Няма еднаквост, защото всеки от нас е екземпляр със своята уникалност,

Галя Йосифова
Консултант по психология / Персонален коуч
е-майл: gacreco@hotmail.com





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 566600
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031