Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2016 07:00 - Основни уроци усвояване във всеки един живот на Земята - 66
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 594 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Основни уроци усвояване във всеки един живот на Земята

image

66. урокът за биовампиризма, разностранно, двупосочно 

Биовампиризмът винаги е съществувал между хората, но понастоящем проявите му са значително по-големи. Няма критерии и правила в тях, няма съобразяване, няма етика. По-силният властва над по-слабия, уязвимия или е с целенасочено вмешателство в силни духом, успешни, доказващи себе си като личности и творци в живота личности.

Всеки в по-голяма или в по-малка степен, осъзнато или неосъзнато, волно или неволно го прави с близките си, в работната среда, в обществото навън. Биовампиризмът е вид манипулация, провокация, агресия, пасивност, нагнетяване на напрежението във взаимоотношенията, която цели атакуващият да се възползва от жизнената енергия на човека насреща.

Енергийните нишки, които свързват всекиго с другите, е канал, по който тече енергия с положителен или с негативен заряд. Когато човек не се е погрижил регулярно, при необходимост, при чрезвичайни обстоятелства, ежедневно дори, да се огради със защитна енергия, лесно допуска да бъде пробиван чрез атаки, дори само на мисловно енергийно ниво и от разстояние, не само при физическа среща, от което се усеща изтощен, депресиран, изнервен, вял, отпаднал, раздразнителен, пасивен, безучастен, безпомощен да извършва заниманията си, страдащ (понякога без видима разбираема причина).

Много се пише и говори на тази тема. Важно е да имаме осъзнаването, че това е важен урок обвързан с много други житейски уроци в едно, да полагаме усилия да се самосъхраняваме и владеем собственото си поведение и отношение към другите чрез мисли, думи словесен изказ, дела, поведение, отношение, да сме добронамерени и работим осъзнато по усвояване на уроците в живота. Всички сме взаимно един за друг мъдри учители провокатори-мотиватори, за да учим, влизайки в различни роли към всекиго, според нуждите на душите ни. 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 567238
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031