Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2017 19:31 - АЗ И МОЯТ ЖИВОТ
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 937 Коментари: 0 Гласове:
2



   АЗ И МОЯТ ЖИВОТ

image
 

https://www.youtube.com/watch?v=8gXZPaIl6us&list=RDeWnpkz-z8_4&index=2  

Настани се удобно, затвори очи, отпусни се. Приеми в съзнанието си, че си готова в този момент да отделиш малко време лично за себе си. Успокой дишането си. Остави мислите ти да излетят като птички от ума ти. Освободи се от тях, за да не разсейват.

Насочи вниманието си навътре към себе си. Дишай спокойно, равномерно. Потъни в релакс, замисли се за живота си. Известна част от него е вече зад гърба ти, вече като твое минало. Времето Живот е понятие, което всеки човек възприема по различен начин. Много се пише и говори за него. Изказват се различни гледни точки.

Каква е твоята? Тук и сега, в този момент как възприемаш живота си? Какъв е той за теб – радостен, щастлив, успешен, ползотворен, удовлетворяващ, пълноценен или е тежък, непосилен, измъчен, труден, нещастен, носещ се по течението-каквото дойде...?

Какви са мечтите ти? Правиш ли нещо за тях, за да ги реализираш? Осмеляваш ли се да тръгнеш в тази посока?

Обичаш ли? Чувстваш ли се обичан? Споделени ли са любовта ти, чувствата ти? Дават ли ти усещането за щастие?

Правиш ли това, което на теб ти харесва? Какво ти харесва да правиш?

Живееш ли така, както ти желаеш? Определяш ли ти посоката на Пътя си или се усещаш подчинен на нечия чужда воля и желания?

Представи си, че околният свят те подкрепя и те подпомага всичко да се случва така, както ти желаеш. Проследи напред във времето какъв би бил животът ти, във всеки негов аспект, област, направление. Не се ограничавай, просто следвай посоката, която душата ти рисува в мислите и усещанията ти като сценарий на живота ти. Възприемай! Изживявай!

Леко ти е, отпусната си, слушаш отпускащата музика и се вглъбяваш навътре в себе си.

Усещаш как Животът започва за теб по нов начин, така, както душата ти е предначертала като Път, който да следваш, преминавайки през всички стъпки, във всяка от които има толкова много заложени за теб изживявания, събития, уроци, поуки, мъдрост, които те очакват да преминеш през тях.

Благодари на Живота. Всеки твой негов миг е ценен дар за теб! Колкото и да са годините живот пред теб, нека всеки миг време е творческа палитра за теб, да се проявяваш на свобода, без ограничения, без страхове и блокажи, без всичко онова, което те лишава от тази възможност – да живееш като себе си.

Нека целият околен свят, видим земно-материален и невидим всемирен-космичен-духовно-енергиен, те подкрепя и подпомага за всички твои дръзновения, мечти, към които си устремена с жизнерадост, упование, вяра, надежда и с безкрайна любов, която влагаш във всичко, което правиш, на което се отдаваш като творец на Живота си.

Поеми си дълбоко въздух. Върни усета си за тялото, върни се в реалността. Отвари очи. Оглеждай с усмивка света около теб. Върви напред в живота си с жизнерадост, с възторг и с вярата, че всяко едно нещо зависи от твоите възприятия и гледни точки.

Усещай се единно цяло между дух и душа, ум и тяло, в мир, хармония и баланс, в омиротворение и преизпълнена с любов към Живота, към твоя Живот! Той те очаква, да продължиш да се проявяваш в него, да му даваш най-доброто от себе си!

Така да бъде! Амин. 












Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 567271
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031