Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2017 17:06 - ЛЕЧЕБНИ ЗВУКОВИ ПРОГРАМИ
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2300 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЛЕЧЕБНИ ЗВУКОВИ ПРОГРАМИ

image

http://www.shirinan.com/lechebni-zvuci

Все повече хора осъзнават, че всичко, което ни заобикаля, както и самите ние, сме изградени от енергия. На всяка енергийна вълна съответстват определен музикален тон и цвят, в зависимост от това каква е нейната вибрация. Ние ежедневно сме потопени в океан от енергия, в който плуваме неосъзнато и поради тази причина понякога ни е много трудно да живеем щастливо.

Много е важно за човечеството да си даде сметка, че всичко е изградено от енергия и излъчва определена вибрация, която ни оказва влияние, когато сме в близост до нея. Понякога енергийните лъчения са с положителен заряд, като например когато се намираме сред природата и с отрицателен заряд - каквито са условията най-често в нашите домове и работни места, през които преминава по-голямата част от живота ни.

Това е така поради многобройните облъчвания на електроуредите, които завихрят енергиен смог наситен с отрицателна енергия. Също така, самите хора допълнително насищат пространството, в което пребивават, най-често с негативна енергия породена от самите тях под формата на напрежение, страх, гняв, завист и много други негативни емоции, които ни провокират да излъчване и насищаме пространството около нас с негативна енергия.

По този начин се обграждаме с негативна енергия и създаваме условия за по-чести физически, емоционални и ментални неразположения. Имате ли физическо заболяване знайте, че то първо се е зародило във вашето енергийно поле и постепенно се е проектирало и върху физическото ви тяло. Поддържането на чисто пространството около вас ще спомогне за прочистването и хармонизирането на вашето енергийно поле. Вече казахме, че всяка енергийна вълна има съответстващ цвят и звук чрез която тя може да бъде възпроизведена многократно. 

Сега искам да ви представя 12 лечебни звукови програми от по час и половина, с внедрени в тях специални звукови честоти, които целят да прочистят негативната енергия от пространството, в което ги пускате и същевременно с това да го наситят както него, така и вас самите с положителна енергия. Звуците са внедрени на фона на много приятна релаксираща музика, която допълнително ще ви помогне да се отпуснете и да отворите сетивата си за енергийният поток. 

Тези музикални програми могат да бъдат слушани ежедневно по толкова време, колкото вие самите изпитвате необходимост да го правите. Но знайте, че в началото, ако прекалите със слушането може да усетите лечебен и очистващ дискомфорт на различни места по тялото, както и на емоционално и на ментално ниво. Редовното слушане ще ви помогне да се освободите от енергийни блокажи във вашето енергийно поле и ще подпомогне изцелението на физическото ви тяло. 

Хората ежедневно сме облъчвани чрез телевизията, медиите, някои видове песни, електроуреди, антени и още много други излъчватели на негативна енергия, чрез които нарушават енергийната ни чистота. По този начин ДНК-то ни се изменя и постепенно губим себе си и връзката с нашата душа. Ето защо е много важно да използваме различни методи, ежедневно да се прочистваме и хармонизираме, като по този начин се отърсваме от цялата негативна енергия, която полепва по нас в ежедневието ни.

Тези дванадесет лечебни звукови програми ще ви помогнат точно за това, като от вас се изисква само да ги пускате и слушате, за да може да се потопите в енергийния поток, с който те ще ви обливат и по този начин ще ви прочистват, хармонизират и зареждат с положителна енергия. Могат да послужат чудесно за музикален фон винаги когато медитирате. 

Лечебни звукови програми:

01. Първи енергиен център
02. Втори енергиен център
03. Трети енергиен център
04. Четвърти енергиен център
05. Пети енергиен център 
06. Шести енергиен център
07. Седми енергиен център 
08. Генератор на положителна енергия 
09. Разширяване на съзнанието 
10. Развитие на мозъка и концентрацията
11. Извор на любов 
12. Релаксация 

Лечебните звукови програми се разпространяват в електронен mp3 формат, който вие получавате на емейл след заплащане и можете да използвате както на своя компютър/лаптоп, така и на телефон, аудио плеър и др. Цената за една лечебно звукова програма е 10 лева. Ако желаете да купите повече от една, тогава броят се умножава по 10 лева и получавате крайна цена. Цената за целият комплект от 12 програми е 99 лева.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 571579
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930