Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2017 06:00 - Трети жизнен енергиен център
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1046 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Трети жизнен енергиен център
image
https://www.youtube.com/watch?v=2dpZfPvVnjo&index=7&list=PLRYkAa71dBZBPoDjGKc4mxrnz-G7thKO0
https://www.youtube.com/watch?v=_3kFdhb9gvk&list=PLRYkAa71dBZBHWz0TtP96pIDfY3cszCXp&index=4 Трети жизнен енергиен център се намира в областта на слънчевия сплит. Там се намират каналите на жизнената енергия, чрез които приемаме от околния свят и отдаваме към него жизнена енергия. Там се намират вратите на знанието и на мъдростта, от които черпим знания и мъдрост за различни способности, умения, опитности, натрупани от нас в наши минали превъплъщения и роли на Земята, и от учението на душата ни в Духовния свят в различните направления на знанието.
Напластяването, запушването на енергийните жизнени канали започва още в утробата на майката, когато ембрионът съпреживява заедно с нея чувствата и изживяванията й от най-различен характер, от общуването й с бащата, с другите хора, докато е бременна. Майката и детето са скачени съдове чрез пъпната връв, която е и мисловно-телепатична връзка между тях през целия живот, докато и двамата са на Земята.
Взаимно-обвързани са. Детето подпомага майката със своята жизнена енергия, за да успява тя да се справя с нещата в живота. Майката благославя детето си чрез тази връзка, по която детето възприема това, което тя мисли и желае за него и за живота му. Тази връзка само осъзнато пожелано (от единия или от двамата) би могла да промени вида на енергията, която майка и дете взаимно си изпращат. Трети жизнен енергиен център излъчва мека жълто-златиста светлина. Огледалното отражение на гръбначния стълб е в долната част на лопатките на гърба.
В трети жизнен енергиен център, в областта на слънчевия сплит, се намират каналите на жизнената енергия, по които двустранно тече енергия: към нас от околния природен, всемирен, духовен, космичен, невидим свят, с въздействие върху нас от небесните тела, от космичните всемирни енергии, от общуването с хора, (любов, интимности, приятелства, взаимовръзки), както и вида енергия, която ние излъчваме от нас към тях, енергията, която влагаме в делата и дейностите си, проявите ни в живота като души-творци, личности, индивиди. Представете си този център като кръг с дупки в него.
Те са каналите, по които тече жизнената енергия, двупосочно. Колкото повече се усещаме изморени, неуверени, изтощени, апатични, вяли, безволеви, разконцентрирани, пасивни, изпълнени със съжаление, невяра в себе си, в хората, в живота, толкова повече каналите стават стеснени, затлачени от напластявания, а енергията едва струи през тях.
В този център се намират и вратите на знанието и мъдростта, откъдето черпим информация от нашите опитности придобити в минали превъплъщения-роли, от учението на душата в духовния свят в четирите основни стълба на занимания (творчество, всемир, човешки взаимоотношения, научно-технически прогрес), от полета на духа във всемирното пространство (в други астрални измерения), откъдето с вътрешния си усет и сензитивности приемаме съвети и насоки от духовните ни учители-наставници, от подпомагащи ни висши сили как да действаме, към какви занимания да насочваме творческия си потенциал, как да го прилагаме, така, че да постигаме успешна реализация и ползотворност в заниманията си, в начинанията, делата, целите, мечтите си.
Вратите на знанието и мъдростта са полуотворени, когато каналите на жизнената енергия са затлачени, стеснени или запушени. Има линейна обвързаност между каналите на жизнената енергия и вратите на знанието и мъдростта.  






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 570929
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930