Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2017 06:00 - Подаръкът – енергиен сеанс възраждащ клетките в организма и тялото
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1066 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Подаръкът – енергиен сеанс възраждащ клетките  в организма и тялото

 image

https://www.youtube.com/watch?v=NZlfxWMr7nc

Отпусни се. Заслушай се в ритъма на дишането си. Вдишвай и издишвай. Спокойно, бавно, плавно. Усещай как въздухът достига надълбоко в белите ти дробове. Усещай музиката с всичките си сетива, как нежно, гальовно обгръща всяка една клетка в теб, как подпомага ритъмът на сърцето ти да е спокоен, равномерен. Мислите ти заемащи ума ти като птички отлитат от съзнанието ти на свобода, извън теб, оставяйки те на покоя, хармонията, благостта, в която цялостно се потапяш.
Усещай как кръвта в кръвоносните ти съдове се движи жизнерадостно, захранвайки всяка клетка в теб със силна жизнена енергия и сила за живот, които спокойствието и хармонията внасят в тях. Вдишвай и издишвай. Чувствай тялото си напълно отпуснато, спокойно, леко, отпочиващо си от напрежението, динамиката, изживяванията от различен характер, през които си преминала, по една или друга причина, със следствия за теб, които са създали за клетките ти дискомфорт, наслагвания от негативни обременявания.

Сега си представи как с духа си се пренасяш в подножието на голяма планина, с поглед насочен към върха й. Виждаш колко е голяма, масивна, внушителна и много красива, силно въздействаща, приканваща те да поемеш смело по пътя напред, да сигнеш до върха й. Виждаш птици да кръжат наоколо, сякаш и те те приканват да се присъединиш към тяхната радост в общуването с планината, да се заредиш с нейната енергия. Усмихваш им се, радост те изпълва.
Предизвикана си да се осмелиш, да не се страхуваш, уверено да направиш крачката напред по пътеката, която други преди теб са утъпкали. Поеми въздух, огледай се във всички посоки, запомни околността около теб как изглежда. Радостна си, че ще имаш възможността да видиш тази гледка и от по-високо, от върха на планината, когато стигнеш там. В теб няма съмнения, дали ще се справиш, докъде би стигнала. Вярваш в себе си, че можеш, че силно го желаеш.

Тръгваш по пътеката. Погледни към ходилата си. Обута си с удобни обувки, които ти помагат да се чувстваш уверена, добре подготвена за това изкачване. То е прекрасна възможност за теб да се потопиш сред красотата на природата, която те заобикаля. наклонът на пътя е малък и плавен. Преминаваш през зелена борова гора. Дърветата са високи, сякаш дружелюбно те прегръщат и се радват на срещата с теб.
Поздравявай ги с усмивка, докосвай стволовете им, усещай техния пулс на живот. Те са в щастливо общуване помежду си, затова енергията, която придобиваш от тях, се влива през порите на кожата ти във всяка една твоя клетка, обгръща ги с подкрепа и им въздейства благотворно. Стигаш до място, където виждаш поток вода да се стича по големи скали станали овални от водата, която е в постоянно общуване с тях.
Натам се насочваш, да потопиш дланите си във водата, да се порадваш и на нейната благост и първична чистота. Тя е приятно студена и мека като коприна. Вземаш в шепите си и мокриш лицето си. Усещаш се благословена и специална, сякаш този поток точно теб е очаквал да се появиш, за да те обгърне с магичната си благославяща теб сила.

Оставаш за кратка почивка при потока, после поемаш освежена, ободрена напред по пътеката. Нямаш представа колко време е минало, без часовник си. Радостта от пътя в планината е заела изцяло вниманието ти. Не се страхуваш, че си сама, че няма други хора. Усещаш се закриляна по особен невидим за очите начин. Уверена си в усета си, че твоите невидими спътници от духовно енергийния и космичен свят те съпътстват във всеки един миг, във всяка твоя крачка.
Това ти дава възможност да се отпуснеш и наслаждаваш на сливането в едно с природата на планетата Земя, силна и могъща във възможностите си да те подпомага, така, че да си ти добре, за всичко и във всичко. Не разбираш как си извървяла пътя, който вече те довежда до върха на планината. Ти успя! С лекота и забавление стигна до там! 
Усещай радостта от постижението ти как те обгръща цялата! Намери място, където да застанеш и виж гледката отвисоко. Виж колко е красиво и внушително всичко около теб и в низините, откъдето ти тръгна. Над теб слънцето ярко грее и те облива със своята светлина, затопля те в прегръдката си.

Легни на тревистата част, на която си стъпила. Разпери широко ръцете си настрани, отпусни се напълно. Ветрецът нежно гали лицето ти, гали косите ти. Долавяш мирис на мащерка. Всичките ти сетива възприемат с радост природния свят, в който си цялостно потопена. Насочи вниманието си към своито тяло и организъм. Докато се изкачваше по планинската пътека нито за миг не си мислеше за товарите и за болките, които те носят в себе си. Сега цялото ти внимание е насочено към тях. Кажи им наум
“Мили мои клетки на организма и тялото ми, обгръщам ви всичките заедно и всяка една от вас поотделно с цялата си любов, признателност и благодарност, че поемате в себе си всички мои изживявания от събитията в живота, през които съм преминала. Знам, осъзнавам, че информацията във вас е разнородна, че има и радост, и болки, и травми, и какво ли не още, което вие събирате и съхранявате в себе си.
Уча се на много важни неща в живота. Не всичко е леко и лесно за усвояване. Житейските уроци ме събират с различни хора, поставят ме в различни ситуации, за които не винаги съм подготвена да премина уверена и смела. Различните емоции и чувства, с които реагирам, знам, че са обвързани с вас, мили мои клетки.
Благодаря ви чистосърдечно за ролята ви в моя живот, за помощта ви към мен, да усвоявам различни опитности и мъдрост и чрез вас. Уча се да разбирам вашите сигнали към мен, да осъзнавам посланията ви до мен, от какво имам да се пречиствам, какви промени да внасям в живота си, в общуванията си, в отношението ми към мен самата. Благодаря ви, че реагирате с болки, със симптоми, с реакции, които няма как да не уловя и разпозная като сигнали-съвети към мен.

Мило мое физическо тяло, мили мой организъм, обичам ви безкрайно много! Благодаря Ви, че сте дом и транспортно средство за духа и душата ми в този настоящ живот, да следвам мисията, с която съм тук на Земята. Живях по начин, който ме учеше на житейски уроци потопена в условията на дуалността. Осъзнавам, осмислям, анализирам ползотворността от всичко изживяно до момента.
Мили мои клетки, обгръщам всяка една от вас с цялата си любов, признателност и благодарност, за всичко, което научих за себе си чрез вас, което усвоих като мъдрост и полезни познания за душата ми в този живот! Мили мои клетки, обичам ви, обгръщам ви с цялата си любов, признателност и благодарност, че се справяте, въпреки всичко породено от моите действия в живота!

Простете ми, че съм ви претоварвала с толкова много болки, травми, наранявания, от всякакъв характер. Разбирам колко много негативна обремененост има наслоена във вас. Волно или неволно съм създала предпоставки за добра среда за виреене във вас на клетки на паразити, глисти, вредни бактерии, гъби, токсини, шлаки, отрови, слуз, които ограбват жизнената ви енергия, хранят се с вас, убиват ви, а това затормозява цялостното здравословно състояние на организма и тялото ми.
Простете ми, че съм ви обременила с тези негативни товари. Съхранете в сърцевината на своята клетъчна памет цялата есенция мъдрост от всичко изживяно и придобито от мен до момента в живота, а всичко останало, непотребно, тежащо, обременяващо, нека изтича от вас и се разтваря, трансформира напълно в моята любов, с която ви обгръщам! Природата на Земята, както и моите невидими спътници от всемирния космичен духовно енергиен свят също ви обгръщат в сияйна светлина и ви подпомагат в обновяващите възраждащи процеси, котио сега се случват в мен!

Пречиствайте се, мили мои клетки! Възраждайте се! Бъдете единни с всички съседни на вас здрави жизнени клетки! Нека моята любов и благодарност към вас ви подпомага в обновителните процеси! Мили клетки на паразитите, вредните бактерии, глисти, гъби, слуз, токсини, шлаки, отрови, копито сте се настанили в организма и в тялото ми, сега се обръщам към вас - добронамерено осъзнавам вашата роля на провокатор-мотиватор за мен, да осъзнавам себе си като личност и характер, като житейска философия и мироглед, как да живея Живота, как да усвоявам познания, умения, мъдрост.
Признавам искрено, създадох ви благоприятна среда, да се настаните удобно в мен, защото не осъзнавах, че идвате временно, за да ме научите, а аз ви дадох възможност задълго да останете в мен, неразбирайки и неприемайки вашата роля за мен като мъдри учители. Вече възприемам осъзнато и мъдро вашите послания към мен и всичко, на което ме научихте, по болезнен и травмиращ начин.
С благодарност и признателност ви обгръщам с любов и ви призовавам да се потопите в нея, да се трансформирате и разградите цялостно, да напуснете напълно целия ми организъм и физическо тяло, да освободите всички онези места в мен, в които сте били комфортно настанени. Време е да си отидете от мен, защото приех и осмислих осъзнато ролята ви в моя живот и за мен лично. Вие изпълнихте мисията си към мен!
Вървете си напълно от мен, всичките! Време е да се обновя, да се преродя за новото начало в моя живот, да се усещам напълно здрава, пречистваща се, обновяваща се, възраждаща се, да поема уверено по Пътя напред и нагоре, защото това е важната и съществена част от него в моето пребиваване в този мой живот. Очакват ме много нови дела, на които да се отдам и вложа всичко, което мога, знам, умея в тях, да разгръщам творческия си, личностен потенциал.
Научих много важни познания, уроци и мъдрост от вас. Освобождавам ви от мисията, която сте имали към мен. Разтворете се напълно в светлината и любовта, в която сте обгърнати! Изсветлявайте! Сбогувам се с вас с благодарност, с признателност, с любов! Миналото е вече зад гърба ми. Така да бъде! Амин."

Усещай как във всяка твоя клетка се вихрят мащабни милиарди светлинни торнадо пречистващи, обновяващи, възраждащи процеси, с много гальовност, благост, доброта и благословия за нов живот. Организмът ти изцяло те подкрепя, изпращайки стволови клетки там, където има най-голямо необходимост, да обновяват и укрепват здравето на всички органи и съставни части на тялото ти.
Усещаш се лека, ефирна, преродена! Възвръщаш усета си, че лежиш на тревиста полянка на върха на планината. Там отваряш очи и първото нещо, което виждаш, е ясното синьо небе, на което с големо облачни букви пише: “Браво на теб!” Усмихваш се на поздрава-послание към теб от твоите невидими спътници, духовни учители и закрилници.
Слънцето сякаш ти намига с лъчите си, които потъват в очите ти. Ветрецът също те поздравя  рошейки косите ти. Изправи се, вдигни ръцете си нагоре, сякаш прегръщаш небето, слънцето, вятъра и всичко, което те заобикаля. Усещай как щастието, радостта и удовлетворението текат в кръвоносните ти съдове, давайки сила за живот на всичките ти клетки.

Загледай се напред пред себе си. Виж голям орел с могъщо разперени криле как се приближава към теб. Каца наблизо до теб, прибира крилете си, подканващ те да се доближиш до него. Не се страхувай, иди до него. Погали го по крилете. Той се радва да общува с теб. Порадвай му се и ти!
След кратко общуване приеми мисловно телепатично неговата покана към теб да се влееш с духа си в него, да полетиш в простора заедно с него.
След малко усещаш как това вече се случва. Орелът размахва големите си криле и полита в безкрайността! Усещай, възприемай свободата! Виждай всичко под себе си като на длан, в детайли. Възхищавай се на този полет! Радвай се! Орелът те отвежда далеч от планината, насочва се натам, където е домът ти. Каца на дърво в близост до него. Благодари на орела за твоа силно изживяване, което ти даде! Излез с духа си от него. Помахай му с радост и виж как той отлита и се отдалечава.

Влизаш в дома си, така, сякаш влизаш като нов човек в него. Там те очакват твоите близки обичани хора. Прегръщаш ги с любов и радост, че ги виждаш отново. Те ти се радват искернео и чистосърдечно. Очакват да им разкажеш къде си била. Преди това погледът ти е привлечен от писмо, което е адресирано до теб. Вземаш го, виждаш, че е от болнично заведение. Вълнение преминава през цялата теб.
Отваряш го бавно, в теб няма очаквания. Разтваряш листа, зачиташ се в текста. Усмивка преминава през лицето ти, засияваш от радост. Новината е, че те уведомяват, че всички изследвания, които са ти правили, показват, че всичко е в нормални показатели, че си здрав човек! Преди да се обърнеш към близките си и да споделиш новината с тях, виждаш още едно писмо, което сякаш невидима ръка е поставила пред теб, докато четеш другото.
Няма подател, пише само твоето име. С интерес и вълнение го отваряш. Появяват се лист и няколко разноцветни брошури. Зачиташ се в листа. На него пише: “Здравей, пише ти Животът! Добре дошла в останалата част на Времето-Живот, което е пред теб, което те приветства и очаква да навлезеш възродена в него! Бъди изпълнена с възторг и радост, всеки ден да изживяваш красиви вълнуващи мигове, да твориш, да правиш нещата, които ти харесват, които ти носят удовлетворение, които те правят щастлива жена, майка, съпруга, творец, личност!
Обичай с чиста душа безрезервно и силно! Бъди благословена с всички дарове на Живота, които ти помагат във всичко важно за теб, да постигаш най-добрата ползотоврност, да реализираш мечтите си! Виж другите неща в плика. Животът те обича и те поздравява!”

Оставяш листа, вземаш брошурите. Разглеждаш ги изумена, защото в тях пише всичко онова, за което ти дерзаеш да се случва. Получаваш предложения с конкретни данни. Издател на брошурите е целият видим и невидим околен за теб свят, който се грижи за теб, да получаваш най-добрите условия, възможности, обстоятелства, които да подкрепят реализацията на желанията, мечтите, стремежите ти, начинанията ти.
Твоите близки те наобикалят, прегръщат те и се интересуват, защо така сияйно се усмихваш. Прегръщаш ги, казваш им да се настанят удобно, за да им разкажеш какво си изживяла, да споделиш с тях подаръка, който си получила в двете писма. Разбираш, че си отсъствала известно време, което за теб бе кратък миг, кратък, но вълшебен и незабравим!
Времето-Живот е забавяло своя ход за теб, докато си била потопена в пречистващите възраждащи процеси и е забързало своя ход за твоите близки, за да не усетят колко време те е нямало при тях. Вече си при тях. Животът продължава!

Усещай се лека, спокойна, радостна. Мислите ти, свързващи те с реалността нека се завръщат вече в съзнанието ти. Размърдай се. Усети тялото си. Бавно отвори очи. Усмихни се! Добре дошла в останалата част от Живота пречистена и обновена! 






Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 572301
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930