Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2018 17:20 - Регресия Сивият енергиен слой около Земята
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1705 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 23.07.2018 17:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Регресия Сивият енергиен слой около Земята – с водещ Галя Йосифова

https://www.youtube.com/watch?v=sc29ETOVPGs&index=37&list=PLRYkAa71dBZCtPZM-QH9E6YTdQuaMM6EQ

Може би малко хора знаят за сивия енергиен слой-поле около Земята, който духът и душата след приключване на земния живот преминават, за да се приберат У Дома (душата да остане в нивата на усамотение за преглед-анализ на изживяната Програма-Живот и придобитата опитност в дуалността на материалния свят, а духът продължава своите вечни полети във всемирното пространство, носейки на душата полезна информация за изучаване като теория в секторите на стълбовете на занимания в Духовния свят). Душата винаги успява да премине през този енергиен сив слой-поле. За духа е по-сложно.

Ако човекът в живота си на Земята е страдал много, ако е бил тормозен психически, емоционално, физически, ако е живял като жертва, събирайки много голям енергиен негативен товар или той самият е причинявал страдания на други хора по различни начини с делата си и отношението си към тях, то тогава духът не успява да премине с този товар през енергийния сив слой-поле, засяда там. Душата на такъв човек остава в нивата на усамотение, докато духът не успее да се освободи от там. Без духа душата няма как да състави нова Програма-Живот, не може да се завърне в тази част на Духовния свят, където е вечният дом, където са стълбовете на занимания за усвояване на нови знания.

Не веднъж в Полет на духа с някого, духът отвежда в тези спомени от минали изживявания, когато духът е засядал в енергийния сив слой-поле около Земята. Полезно знание е всеки да знае за него, за да го подпомага в делата на Земята, да живее така, че с лекота да го премине, когато настъпи краят на Програмата-Живот на Земята. В това сиво енергийно пространство духовете остават толкова дълго, колкото всеки един от тях съумее. Има духове, които са били големи злосторници в земен човешки живот. Те не успяват да намерят пътя към светлината, не се и стремят. Такива духове виждат човеците като силно и слабо светещи светлини. Където видят слаба светещи човеци, се насочват към тях, вливат се в тях, обсебват го, действат чрез него, продължават не-добрите си дела принуждавайки подчинените дух и душа на този човек да му се подчиняват и следват неговата воля.

Медицината поставя на такива хора диагнозата “шизофрения”, а екзорсистите църковни лица полагат усилия да изгонят нашественика от тялото на обсебения, но не винаги успяват. Има духове, които се съпротивляват, не желаят да останат в това сиво енергийно поле. Те търсят пътя към светлината, затова търсят помощта на медиуми или на сензитивни хора, чрез тях, с тяхна помощ да съумеят да го направят. Такива духове успяват да намерят пътя към светлината, а душата заедно с него се завръща У Дома, продължава напред с новите изпитания и подготовка за нова Програма-Живот и нови земни реализации.

Помнете тази информация! Замисляйте се, преди да предприемете нещо, което усещате, че не е с добър замисъл (за вас лично или за някой друг) или ако вас ви агресират, а вие не сте способни да се защитите и осмелите да промените ситуацията си в живота. Всички дела имат следствия! Позитивните помагат! Негативните – тежат!

Галя Йосифова

Консултант по психология / Персонален коуч

Е-майл: gacreco@hotmail.com

https://galjajosifova.com/

 






Гласувай:
6


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Значи
24.07.2018 06:27
Тираните и жертвите имат еднакви проблеми със "завлъщането у дома". Интересно. но май Исус не мисли така. Ами кажете си коя догма изповядвате. Или сте основателка на нова религия? Или получавате пряки сигнали от отвъдното? Знаете ли кой ги праща?
цитирай
2. paralelno - Здравейте,
24.07.2018 08:51
Здравейте,
благодаря за коментара Ви.
Не съм основателка на религия, нито изповядвам догми.
За това сиво енергийно поле около Земята малко хора знаят, затова реших а публикувам тази информация. Темата е сериозна и основателна, защото касае живота ни и проявленията ни като човеци.
В това сиво енергийно поле има етажни структури, в които има степени на негативна енергия. Ще напиша отделна статия, в която да дам повече яснота.
Исус никога не е бил в това сиво поле, за да има информация за него. Той не е човешка душа, а Христово съзнание. Пребивавал е в човешко тяло, но не е бил с План-Програма-Живот, както сме ние, духовните енергийни същности, слизащи на Земята да се учим в дуалния свят.
До голяма степен това сиво енергийно поле би могло да каже, е е синоним на "ад"-а, който хората възприемат като енергийно поле, в което попадат, когато са в състояние извън тялото.
Темата се преплита с много други, защото всичко е многозначно.
цитирай
3. krumbelosvet - Благодаря
24.07.2018 15:05
Благодаря за човечния отговор на моята провокация. Това е рядкост и ще го зопомня. Но все пак, какъв е ИЗТОЧНИКЪТ на тая фундаментална информация?
А доколкото помня, "догматични религии" са най-завършените, нещо като аксиоматичните науки. А не некви догматици в смисъл на коне с капаци.
Благодаря още веднъж и поздрави!
цитирай
4. paralelno - Здравейте отново,
24.07.2018 16:53
Радвам се, че отговорът ми Ви е допаднал.
Източникът на тази информация е нашият роден духовен свят - У ДОМА.
Много още има какво да пиша по темата, но засега ще добавя само това, че - не-случайно в миналите векове (а и в днешно време, може би) свещеник посещава за последно причастие, в помощ и подкрепа за духа и душата, преди да напуснат тялото и земния живот. По същата причина - в първите 40 дни след напускането на земния живот близките отправят молитви и изпращат положителна енергия на отишлия си, за да гои подпомогнат именно за преминаването на този сив енергиен слой, само дето не е назован с това име, защото е нямало кой да подаде информацията по този начин, за яснота на хората.
Знанията са нужни за човека, за да го подпомагат да осъзнава себе си и живота си, делата си. В моите публикации споделям такива, щом са стигнали до мен, защото те не са само за мен, а за всички желаещи да знаят и да ги ползват.
По тази причина моята дейност преминава под логото В ПОЛЗА ЗА ЧОВЕКА.
Ще се радвам и този мой отговор да Ви допадне!
С искрени поздрави към Вас!
Галя
цитирай
5. krumbelosvet - Контактьопство, ясновидство...
25.07.2018 06:57
Винаги е имало яснавидци. Но е явление рядко. Колко рядко?
Мисля си, че всеки човек има, от около нула до около безкрайност, способност за "провиждане", за ясновидство. Безкрайността доближават единици, и то рядко - май не във всеки век се намира един такъв. Изглежда така се появяват "от нищото" развити цивилизации. И обикновено след демиурга се връщат в нищото. Мисля си, че даже животните имат подобни дарби. Щото, например, ако една овца изяде отровна гъба, няма да остави потомство (шегувам се). Мисля си още, че аз съм някъде малко над нулата, но такъв малък дар не става за друга употреба, освен за познание, че го има. Научното мислене и ерудицията обаче помагат, ако получиш ценна информация да я прецениш научно, т.е. надеждно, и да употребиш полученото. Кога за добро, по-често за беда. Защото светът С ПРАВО среща с недоверие такива дарове. Дълга тема. Исус свидетелство колко много пророци са избити...
Поздрави и да помага Бог!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 567231
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031