Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2018 16:15 - Какво - кое ни прави БЪЛГАРИ?
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 620 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

Какво - кое ни прави БЪЛГАРИ?

Отдавна се каня да пиша по тази тема, но провокиращи ме фактори ускориха в мен желанието най-после да пиша. Има много гледни точки, изказани по тази тема. Ето я моята.

Духовната енергийна същност, която всеки един от нас е, е уникална и неповторима, със свое съдържание на опитности, знания, мъдрост, творчески потенциал и интелект. Като такива нямаме конкретна принадлежност и обвързаност с материалния свят на Земята, която да ни обрисува и квалифицира като земни жители, защото земният свят за нас е учебна площадка за учение и разгръщане на личностния и творчески потенциал и интелект, нужен ни за еволюцията, както на нашата собствена, така и за Общото Колективно Съзнание, към което принадлежим. Всеки от нас е важна частичка в него и има своето значение, как и дали успява да се справя в процесите на собствената си еволюция. Това дава отражение на Цялото, затова отговорността ни е голяма – как живеем, как се проявяваме, какво постигаме, какви дири оставяме след себе си от проявите ни в материалния земен свят. Всичко това до най-дребния детайл се записва и съхранява в нашата ДНК, която по един или друг начин във всеки наш конкретен земен живот се проявява с въздействие върху нас и живота ни.

Всяка Програма-Живот се осъществява в различни части на земното кълбо. Душата няма национална принадлежност. Тя живее като албанец, американец, руснак, бушмен, тибетец... Понякога и като българин. Кое ни прави национално принадлежащи към дадено описание – българин, германец, французин, италианец?... Кръвта на родителите, чрез които сме слезли на Земята или самата земя (конкретна географска част на земното кълбо), на която душата е избрала да се роди? Сигурно всеки би отговорил по различен начин, така, както го чувства отвътре в себе си, като инстинкт.

Много хора се раждат някъде, но животът им протича на друго географско място. Не се отъждествяват като национална принадлежност с тази на родителите си или с местоположението на държавата, където са изплакали за първи път, раждайки се. Има хора родени в самолет, във въздуха – те каква националност са? Според кръвта на родителите си или според мястото на появата си на бял свят? Много българи родени в България не се усещат българи в себе си, усещат се с националността на държавата, в която са се преместили да живеят, защото там се чувстват комфортно и себе си. Те българи ли са или не са? Кое – какво ни прави БЪЛГАРИ?

В някои от сеансите Полет на духа, които провеждам в помощ и подкрепа на хората, с които се срещам, в срещата-разговор с душата често задавам два конкретни въпроса: “Защо е избрала да се роди на територията на България?” и “Къде под слънцето желае да протича животът й, да осъществява реализацията си чрез проявите си и делата си?” Търсех отговори от различни източници, защото е важно да знаем и да сме наясно с отговора на въпроса: “КОЕ – КАКВО НИ ПРАВИ БЪЛГАРИ?”

Отговорът е в нашето ДНК. В него е записана информацията, която дава всички отговори. Има много живущи в други части на света, които идвайки в България, се усещат като “у дома си”, като на родна земя, защото си припомнят минал живот, в който епохата, в която са живели на конкретно място, което се е наричало България, припомня за събития и опитности, които са дали нещо ценно на душата в нейната еволюция в процесите на Прогреса-Движение-Живот. За да отключи тези спомени за ново ползване, душата отключва в ДНК кодове, които “проговарят” и помагат на собственика си да си припомни с какво и как тази епоха и това географско разположение, което е било България (някога и понастоящем), за да ползва това знание по нов начин, в съвременни условия, което го подпомага като личност-същност-творец да създава полезност, както за себе си, така и за другите, защото никой от нас не действа сам и само за себе си, творейки своята лична земна история...

Това важи за всяка принадлежност (германец, италианец, американец, руснак...) С кое се отъждествяваме като националност? С раждането ни на територията на България? С родовата наследственост на дедите на нашите родители? С кръвта по майчина и бащина линия?

Задайте си този въпрос! Заслушайте се във вътрешния си глас! Дайте възможност на вашата ДНК да даде отговор – той е истинският и утвърждаващият!

Всяка душа е космополитна! Но когато е в роля-превъплъщение с конкретна План-Програма за Живот, тя следва необходимостите, добре обмислени и съчетани с тези на Общото Колективно Съзнание на човешката раса, към която принадлежим. В различните животи сме различни националности, живеем в различни части на света. Същността на отговора на този въпрос е мисията, която е довела душата на Земята, която включва в себе си много под-мисии, всяка от които по един или друг начин е повлияна от нашата ДНК – какво е включила душата като призив към нас да отключим, припомняме, ползваме, надграждаме с ползотворност.

Има души, които за пръв път са в земен живот като българи. Те нямат история записана в своето ДНК, която да си припомнят. Душата ги е довела на територията на държавата България, за да ползват енерго-информационното поле, което това парче земя пази в своята енергийна история, какво се е случвало в миналите епохи на нея, хилядолетия назад. Тази енергийна информация на Земята дава смисъл и изпълва със съдържание думата ”българин”, защото духът на всички души, живели някога на нея, са оставили енергийна информация от своя живот, който обединен с тази на всички други, дава общия единен дух – българския дух! Всички ние, живеещи на територията на България, усещаме и дишаме този български дух, това енергийни наситено с информация историческо време, което ни повлиява, осъзнато или неосъзнато от нас! Всички ние, които живеем в България, оставяме своята част, от своите проявления в това енергийно поле, за тази част на земното кълбо, където е България.

Това важи за всички други територии и държави. Историята разказва за много промени в териториалното разпределение на държавите, които са съществували. Енергийното информационно поле на Земята записва всичко, всички промени. Нищо не се губи. Сензитивно развитите хора усещат енергетиката на Земята, чуват и възприемат историята, която да разказва, ползват я така, както я разбират за своите нужди и цели в Живота.

Хората родени в България, но живеещи в други държави, носят в паметта си информацията от енергийното поле на България. То им оказва влияние, по един или друг начин. Разновидностите са много. Важно е осъзнаването, че щом си роден на конкретно място на Земята, то е защото душата е избрала да ползваш енергийно-информационното поле на това “парче земя” и историята на народите (държавите), които са я населявали, както и ДНК на паметта на духовната енергийна същност. Всичко има своя конкретен замисъл и причина да се случва по определен начин.

Аз лично за себе си осъзнах защо душата ми е избрала да се роди в България, а не в Бавария. Много дълго време обвинявах душата си, че е сбъркала името на държавата и вместо в Бавария, се е родила в България. Усещах себе си баварка, а не българка. Това ми създаваше много проблеми. Влизах в събития, които оказваха важно влияние върху мен, с причинни-следствени резултатности, които стъпка по стъпка ме доведоха в хода на Живота до осъзнаването, че не душата ми е сбъркала името на държавата, а че аз не съм била осъзната да разбера, че тук ме е довела тук заради енергийно-информационното поле на тази Земя, където е България.

Българка съм заради духа български, който ме свързва с тази част на Земята, не държавата България. Каквато и да е държавата, тя не може да ми даде или отнеме това, което духът български и енергията на Земята ми дават! Благодарна съм на душата си за този нейн избор!

Осъзнайте за себе си като какви се отъждествявате и най-вече – защо! Бъдете искрени със себе си. Оставете настрана държавната политика. Усетете какво ви дава Земята и какво ви припомня вашето ДНК. Това е важното!

Галя Йосифова

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 572957
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930